Κόσμος

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια

Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει σε δημοτικό σχολείο στο Σαν Μπερναντίνο στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου έπεσαν πυροβολισμοί. Μέχρι στιγμής τα τοπικά μέσα κάνουν αναφορά για τέσσερα θύματα.

“Πιστεύουμε ότι πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας σε συνδυασμό με απόπειρα αυτοκτονίας. Το περιστατικό συνέβη μέσα σε μία τάξη. Δύο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο”, ανέφερε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας σε ανάρτησή του στο twitter.

Σύμφωνα επίσης με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας ανάμεσα στους τραυματίες είναι μια δασκάλα και δύο μαθητές. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο reuters που επικαλείται πληροφορίες από το τηλεοπτικό δίκτυο KNBC, υπάρχουν δύο νεκροί, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Ο δράστης φέρεται να εισέβαλε σε τάξη του σχολείου το πρωί της Δευτέρας, οπότε και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης έχει ακινητοποιηθεί.

Δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν φτάσει στο σημείο έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ σε εξέλιξη είναι και επιχείρηση εκκένωσης του σχολείου. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες αναφορικά με το πόσο σοβαρά είναι τα τραύματα που φέρουν.

cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα