Αθλητισμός

Επιστρέφει από το Κόσοβο ο Αιμιλιανό Βίλα

Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει από τον Γύρο Κοσόβου ο Πυργιώτης αθλητής φορώντας την Λευκή φανέλα που χαρακτηρίζει την 1η θέση στους Νέους!

Ο νεαρός αθλητής με την συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας κατάφερε σε 3 διαδοχικά εταπ να κρατήσει στους ώμους του την Λευκή φανέλα και να επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα και τον Πύργο για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας! Σε συνομιλία που είχαμε με τον Σάκη Μαντά μας δήλωσε την χαρά του για την εξέλιξη του αθλητή που φέτος αγωνίζεται στην Γαλλία στην ομάδα της Sojasun!

Μας εξήγησε πως στον Γύρο Κοσόβου συμμετείχε ύστερα από πρόσκληση της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας και στα πλαίσια της προετοιμασίας για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Ωστόσο συμμετείχαν ομάδες από την Αμερική, Βουλγαρία, Αγγλία, Ολλανδία ενώ συμμετείχες οι εθνικές ομάδες της Σλοβακίας, Κοσόβου, Αλβανίας, Τουρκίας και Ελλάδας.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου θα δώσει μάχη  στην Αθήνα που διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων και Παίδων εκτός των άλλων με τους Διονύση Δούζα και Νίκο Κωστόπουλο. Την ομάδα θα συνοδεύσει ο Σάκης Μαντάς ο οποίος θα έχει την τεχνική υποστήριξή της!

Όλη η επικαιρότητα