Προγνωστικά

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Ακούστε το άρθρο

Το Τσάμπιονς Λιγκ επαναρχίζει με σπουδαία παιχνίδια στην φάση των «16». Ξεχωρίζει το Ντόρτμουντ – Παρί, ενώ η κάτοχος του τροπαίου, Λίβερπουλ, αγωνίζεται στην Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο. Λογικό να ασχοληθούμε στοιχηματικά με αυτά απόψε.

Ντόρτμουντ – Παρί

Με τη νίκη επί της Σλάβια Πράγας (2-1), κατάφερε να τερματίσει 2η πίσω από την Μπαρτσελόνα. Πέρυσι αποκλείστηκε στην ίδια φάση (από την Τότεναμ), ενώ από το 2017 έχει να προκριθεί στα προημιτελικά. Σε εκπληκτική φόρμα στην Μπουντεσλίγκα, μέσα στο 2020 έχει σημειώσει 23 τέρματα και μετράει 4/5 νίκες! Στο τελευταίο της παιχνίδι διέλυσε με 4-0 την Άιντραχτ και παρέμεινε στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα. Η Παρί από την άλλη, έκανε… περίπατο στον όμιλο όπου μετείχε και η Ρεάλ, τερμάτισε στην κορυφή (5/6 νίκες) και ακόμη ως αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική, επικράτησε της Γαλατά με 5-0! Σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια στην χώρα της, στρέφεται στο Τσάμπιονς Λιγκ για το βήμα παραπάνω. Φύσει επιθετικές ομάδες, με αμυντικά κενά στις πρόσφατες μάχες τους. Προβλέπονται πολλά γκολ, αλλά η Μπορούσια είναι επιρρεπής στο λάθος. Δύσκολα θα χάσει η ομάδα του Τούχελ. Χ2 & Over 2,5.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ

Ως 2η πέρασε από τον όμιλο της όπου μετείχε και η Γιουβέντους, για μια Ατλέτικο που στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση. Μέτρια πορεία τον τελευταίο καιρό, απέσπασε σημαντικό βαθμό (2-2) εσχάτως στην Βαλένθια. Απόψε υποδέχεται την Λίβερπουλ, η οποία πριν από οκτώ μήνες σήκωσε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο ίδιο γήπεδο. Στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ επικράτησε της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία με 2-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση (στο +1 από την 2η Νάπολι). Συνεχίζει την επέλαση της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο επικράτησε της Νόριτς δίχως να πιάσει τρομερή απόδοση. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι ο στράικερ Μανέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου και με δικό του τέρμα κατάφερε να το κρίνει.

Οι Άγγλοι κάνουν πλάκα στην Πρέμιερ, ενώ οι Ισπανοί «ιδρώνουν» στην Πριμέρα. Πάμε με το 2 σε χάντικαπ (-0.25 AH) στο 1.86 και οπωσδήποτε τον Σαλάχ anytime σκόρερ.

Εσύ έχεις δοκιμάσει το εντυπωσιακό Stoiximan Casino;

Όλη η επικαιρότητα