WEB tv Ηλεία

Επιτάλιο: Κεραυνοβολήθηκε το σπίτι του! [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Αίσθημα φόβου έχει κατακλύσει τον κάτοικο του Επιταλίου, Δημήτριο Κόττα ύστερα από τη χθεσινή καταιγίδα που έπληξε όλο το νομό τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού από το πλήθος των κεραυνών που έπεφταν εκείνη την ώρα, ένας χτύπησε σε αρκετά κοντινό σημείο από το σπίτι του, προκαλώντας ζημιές στο κτήριο.

Γεμάτος ταραχή πετάχτηκε από το κρεβάτι του περίπου στις 7 το πρωί ο κ. Κόττας, από τον εκκωφαντικό ήχο που παρήγαγε κεραυνός που έσκασε λίγα μέτρα μακριά από το  σπίτι του, στον απέναντι δρόμο, σε έναν τεράστιο φοίνικα.

Το οστικό κύμα που παρήχθη  από το φυσικό αυτό φαινόμενο, άνοιξε δυο μεγάλες τρύπες στο πάνω μέρος του σκελετού του σπιτιού, πλησίον της σκεπής, κατέστρεψε μέρος του κορφιά στη σκεπή, ενώ κομμάτια από τα κατεστραμμένα μέρη του σπιτιού έπεσαν πάνω στον ηλιακό θερμοσίφωνα, προκαλώντας και εκεί μικρού μεγέθους ζημιές.

Εμφανή είναι και τα αποτελέσματα στο δέντρο, το οποίο απέκτησε ένα πιο μαύρο χρώμα από το συνηθισμένο του. Μοναδική απαίτηση του κ. Κόττα προς το δήμο είναι το κόψιμο του δέντρου άμεσα, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τον ίδιο, την οικογένειά του και τους υπόλοιπους κατοίκους της κοινότητας που μένουν κοντά στο σημείο.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο ίδιο σημείο, σύμφωνα με τον κ. Κόττα, πριν 15 χρόνια υπήρχαν δυο φοίνικες, όπου πάλι έγινε πτώση κεραυνού και χτύπησε τον έναν εξ αυτών, προκαλώντας προβλήματα και σε οικεία που διέμενε οικογένεια. Συγκεκριμένα, τότε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δέχθηκε χτύπημα που τον άφησε σε «αφασία» για περισσότερη από μια ώρα, ενώ τα καλώδια του σπιτιού του άνοιξαν στα δυο. Μετά απ’ αυτό, οδηγήθηκε στο κόψιμο του δέντρου προκειμένου να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Όλη η επικαιρότητα