WEB tv Ηλεία

Επιτάλιο: Η εκτροπή μετέτρεψε το Ι.Χ. σε άμορφη μάζα σιδερικών – Ο Θεός ήταν μαζί τους!

Ακούστε το άρθρο

Το Θεό στο πλευρό τους φαίνεται πως είχαν δυο άνδρες το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Επιταλίου, αφού το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και χτυπώντας σε κράσπεδο αναποδογύρισε και διαλύθηκε σχεδόν ολοσχερώς, με τους επιβαίνοντες ωστόσο ως εκ θαύματος να βγαίνουν χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του Επιταλίου, με κατεύθυνση προς Πύργο, ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε ακόμα ένα άτομο έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχό του και ακολουθώντας μια τρελή πορεία, κατέληξε σφοδρά χτυπημένο και αναποδογυρισμένο στην είσοδο μιας επιχείρησης με οικοδομικά υλικά. Η πορεία που ακολούθησε ήταν ξέφρενη, αφού χάθηκε ο έλεγχος αρχικά στο αμάξι με τον οδηγό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να το κρατήσει.

Το αυτοκίνητο όντας ανεξέλεγκτο, παρέσυρε μια μάντρα από συρματόπλεγμα και στη συνέχεια έχοντας γυρίσει τελείως κατέληξε με το πίσω μέρος του σε ένα κράσπεδο. Από τη σύγκρουση, το όχημα συνέχισε την τρελή πορεία του γυρνώντας τούμπα και εν τέλει σταμάτησε σε μια σιδερένια κολώνα, έχοντας παρασύρει στο διάβα του ότι έβρισκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί τις τελευταίες μέρες, με τον οδηγό να μην προλαβαίνει να το ευχαριστηθεί για περισσότερο διάστημα και το όχημα να είναι ουσιαστικά «άχρηστο» μετά τη σφοδρή σύγκρουση.Η εικόνα του αυτοκινήτου μετά το ατύχημα φανερώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης που είχε, αφού κυριολεκτικά μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Διερχόμενα αυτοκίνητα και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τα παιδιά, μαρτυρώντας πως μετά από μια τέτοια σύγκρουση είχαν άγιο και ήταν τυχεροί που η εξέλιξη του ατυχήματος έγινε με την πίσω πλευρά του σασί που δέχθηκε και το σοβαρότερο πλήγμα.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ύστερα από κλήση των πολιτών που ήταν παρόν στο τροχαίο ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τα παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου προληπτικά, αφού ο τραυματισμός τους ήταν ελαφρύς. Παρόν και η Τροχαία Πύργου, η οποία έλεγξε τη ροή της κίνησης στην Εθνική και εξέτασε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Όλη η επικαιρότητα