Επίθεση από σκύλο στο Παλούκι δέχθηκε διανομέας της εφ.«Πατρίς» (PHOTO)

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Παλουκίου ο διανομέας της εφημερίδας ‘Πατρίς’, την ώρα που βρισκόταν επάνω στο μηχανάκι του, και μπορεί να ξέφυγε δεν απέφυγε όμως το δάγκωμα!

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 6:30 το πρωί και ο Άγγελος Αττίκος διένειμε την εφημερίδα και ενώ διερχόταν τον κεντρικό δρόμο του Παλουκίου, λίγα μέτρα από το αλιευτικό καταφύγιο δέχτηκε την επίθεση από τον σκύλο που περιφέρεται στην περιοχή.

Ο σκύλος τον κυνήγησε και κατάφερε να τον δαγκώσει στο πόδι και ο διανομέας χρειάστηκε να κάνει υπερπροσπάθεια αφενός για να τραβήξει το πόδι του από τα δόντια του σκύλου αφετέρου για να κρατήσει την ισορροπία του και να μην πέσει από το μηχανάκι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο συγκεκριμένος σκύλος καφέ χρώματος μεγάλου μεγέθους βρίσκεται στο σημείο τον τελευταίο χρόνο και πολλοί θεωρούν ότι είναι αδέσποτος, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει ιδιοκτήτης που τον αφήνει να περιφέρεται ελεύθερος.

«Ο συγκεκριμένος σκύλος με κυνηγά κάθε μέρα, κυνηγά γενικά μηχανάκια και αυτοκίνητα και τελικά βρήκε την ευκαιρία και με δάγκωσε» ανέφερε ο διανομέας, ο οποίος όταν συνήλθε από το σοκ κατέβηκε από το μηχανάκι και πήγε στον κατά πολλούς ιδιοκτήτη του σκύλου για να διαμαρτυρηθεί, αλλά εισέπραξε αδιαφορία.

Ο διανομέας ζητά να ληφθεί μέριμνα γιατί όπως αποδεικνύεται ο σκύλος μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που διέρχονται από σημείο λουόμενοι και πολλά παιδάκια, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και απαιτείται η λήψη μέτρων.