Μπάσκετ

Επίθεση ΛεΜπρον στον Τραμπ που ακύρωσε την πρόσκληση στους πρωταθλητές

Ακούστε το άρθρο

Ο σούπερσταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς απάντησε με αρκετά αιχμήρο τρόπο στο «τιτίβισμα» του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο ανακαλούσε την πρόσκληση προς τους περσινούς πρωταθλητές του ΝΒΑ να τον επισκεφτούν στον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμενα ο Τζέιμς έγραψε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Αλήτη Τραμπ ο Κάρι είχε ήδη πει πως δεν θα έρθει, όποτε δεν υπήρχε θέμα πρόσκλησης. Μέχρι να εμφανιστείς εσύ, η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο αποτελούσε μεγάλη τιμή».

Λίγη ώρα πριν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ακύρωσε την πρόσκληση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος για να τον επισκεφθούν στον Λευκό Οίκο. Είθισται κάθε χρόνο η ομάδα που κερδίζει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ να επισκέπτεται πριν την έναρξη της νέας σεζόν τον εκάστοτε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτείων.

Αρκετοί όμως από την ομάδα των «πολεμιστών», από τον προπονητή Στιβ Κέρι μέχρι τον σούπερσταρ Στεφ Κάρι, έχουν κατακρίνει πολλές φορές δημόσια τον Τραμπ, ενώ εμφανίζονταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τηρήσουν αυτό το έθιμο όσο αυτός βρίσκεται στην Προεδρία της χώρας.

Πριν ακόμα προλάβουν οι «πολεμιστές» να απαντήσουν επίσημα για το αν θα πάνε στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ τους πρόλαβε και ακύρωσε την πρόσκληση, γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: «Το να πηγαίνεις στον Λευκό Οίκο θεωρείται μεγάλη τιμή για μία πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Στέφεν Κάρι διστάζει και γι’ αυτό η πρόσκληση αποσύρεται».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα