Αχαϊα Πολιτική

Επίθεση Νικολόπουλου σε Πελετίδη με αφορμή την τελετή έναρξης του Καρναβαλιού

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος προχώρησε με δήλωσή του σε μια ακόμη επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν είναι ευχάριστο να καταπιάνεσαι με το φιάσκο ενός κορυφαίου γεγονότος της Πάτρας. Η χθεσινοβράδυνη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού μας υποχρεώνει, δυστυχώς, σ’ αυτή την άχαρη και στενάχωρη πρωτοβουλία.

Όλοι είμαστε λυπημένοι και ουδέποτε θα θέλαμε, αντί να εκδηλώνουμε την υπερηφάνεια μας για τον φημισμένο θεσμό της πόλης, να είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε κρίσεις που άπτονται της αξιοπιστίας του, επειδή ατυχώς ο θεσμός βρίσκεται σε χέρια ασχέτων και ατζαμήδων.

Τόσο δα, προνοητικό αν ήταν το σταλινικό δίδυμο Γεροπαναγιώτη-Πελετίδη και δεν θα είχε δυσφημισθεί η Πάτρα στο Πανελλήνιο και ακόμη παραπέρα…

Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν ακόμη δημότες της Πάτρας και δεν είχαν δει οι άνθρωποι άλλες τελετές έναρξης που πραγματοποιούνταν κάτω από καταρρακτώδη νεροποντή. Χθες το βράδυ «πνίγηκαν» σε μια κουταλιά βρόχινου νερού… Διόλου απίθανο με αυτούς τους τύπους, έτσι περιχαρακωμένοι όπως είναι στις απηρχαιωμένες δογματικές δοξασίες τους, να μην έχουν ακουστά ότι ο κόσμος πάει μπροστά και ότι μπορεί πλέον η ΕΜΥ να λέει τον καιρό λεπτό προς λεπτό…

Ομολογώ ότι έχω την περιέργεια –και όλοι οι συνδημότες φαντάζομαι- να μάθουμε τι θα δασκαλέψει η Γεροπαναγιώτη να ψελίσσει ο δύσμοιρος Πελετίδης για το κάζο, που τον υποχρεώνουν να καρναβαλίζεται –ενώ δεν το έχει- και να εξευτελίζεται σε δημόσια θέα.

Μένει, πάντως και μια απορία. Πώς και διέλαθε της φροντίδας του ΚΚΕ η πραγματοποίηση ταχύρρυθμων μαθημάτων Καρναβαλικής εκπαίδευσης στα επαγγελματικά στελέχη του; Έτσι, την «πατάνε» όμως, όταν μόνη τους έγνοια είναι το «τιμημένο» ΚΚΕ.

Κοντολογίς, έχουμε μπλέξει με επαγγελματίες κομματάρχες κοπής μεσοπολέμου και σκιντζήδες περί τα Καρναβαλικά.

Το παρήγορο, ωστόσο, είναι ότι απομένουν 126 μέρες μέχρι να πάρουν τις ντουντούκες και τις αφίσες του σταλινισμού από τη Μαιζώνος και να μας αδειάσουν το σπίτι, που επί 5 χρόνια έχουν μετατρέψει σε «Περισσός-ΚΚΕ».

Υπομονή, μέχρι την απαλλαγή, για να μην ξαναζήσει παρόμοια ξεφτίλα η Πάτρα»!

Όλη η επικαιρότητα