Πολιτική

Επίθεση Πιπιλή κατά Βαλλιανάτου μετά τις δηλώσεις του περί «ομοφυλοφίλων υποψηφίων δημάρχων»

epithesi_pipili_kata_vallianatoy_meta_tis_diloseis_toy_peri_omofylofilon_ypopsifion_dimarhon.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Φωτεινή Πιπιλή σήκωσε δημοσίως το γάντι που πέταξε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των υποψηφίων για το Δήμο της Αθήνας.

Η βουλευτής της Ν.Δ., σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, επιφύλαξε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Βαλλιανάτου, αποκαλώντας τον «ρουφιάνο», «καρφί» και υπονομευτή του αγώνα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

«Θα πρέπει να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της κυρίας Πιπιλή (στον ΒΗΜΑ FM).

Είχε προηγηθεί η δήλωση του κ. Βαλλιανάτου (στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα») ότι γνωρίζει έναν συνυποψήφιό του για τη δημαρχία της Αθήνας που είναι ομοφυλόφιλος, ενώ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στο Facebook, κάνοντας λόγο και για δεύτερο υποψήφιο.

Προ ημερών, εξάλλου, είχε αποκαλύψει σε άλλη του συνέντευξη ότι είναι οροθετικός, προκαλώντας και πάλι αντιδράσεις και σχόλια ότι επιχειρεί κατ’ αυτόν τον ανήθικο – σύμφωνα με τους επικριτές του – τρόπο να εκμαιεύσει συμπάθεια και να κερδίσει ψήφους.

 www.thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα