Ηλεία Πολιτική

Επίτιμοι δημότες Πύργου θα ανακηρυχθούν ο Κουρουμπλής και ο Τσιρώνης

Ακούστε το άρθρο

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου που θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο 15 Ιουλίου στις 6.30 το απόγευμα θα αποδοθεί η τιμητική διάκριση του επίτιμου δημότη  Πύργου, στους  κ.κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Ιωάννη Τσιρώνη, Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως είναι ήδη γνωστό με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόταση του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή,  που είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία, τα δύο κυβερνητικά στελέχη θα τιμηθούν για την καταλυτική  συμβολή τους στην επίλυση του μεγάλου προβλήματος των σκουπιδιών που ταλάνιζε επί χρόνια την πρωτεύουσα του νομού και είχε θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Εκείνη την περίοδο ο κ. Κουρουμπλής ήταν υπουργός Εσωτερικών και ο κ. Τσιρώνης αν. υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ Πύργου, έχουν προσκληθεί να παρευρίσκονται οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, εκπρόσωποι επιστημονικών συλλόγων και φορέων ενώ θα είναι ανοικτή στους πολίτες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της εβδομάδας από το γραφείο του Δημάρχου.

Όλη η επικαιρότητα