Ελλάδα Κόσμος

Η επιτραπέζια ελιά συνάντησε το Λονδίνο – Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί επιτραπέζιας ελιάς στην καρδιά της Ευρώπης

Ακούστε το άρθρο

London ITOC 2018, Διαγωνισμοί επιτραπέζιων ελιών στο Λονδίνο.
• Βραβεία ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ επιτραπέζιας ελιάς,

  • Βραβεία ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ επιτραπέζιας ελιάς (International Table Olive Competitions-ITOC)

Οι καλύτερες, επιτραπέζιες ελιές  πρόκειται να ταξιδέψουν ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτούν στους διεθνείς διαγωνισμούς επιτραπέζιας ελιάς. Η επιτραπέζια ελιά θα έχει την τιμητική της στο Λονδίνο στις 14-15 Απρίλιου 2018, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί London ITOC 2018. Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τις καλύτερες επιτραπέζιες ελιές από Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία …από όλες τις παραγωγικές χώρες,  ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των επιτραπέζιων ελιών table olive awards για την ποιότητα, αλλά και για την συσκευασία τους. www.LondonOliveoil.com London ITOC 2018, London International Table Olive Competitions: Quality award of Table Olive, Packaging award of Table Olive.

Κατάταξη βραβείων:

α) ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 95,5 έως 100,0

β) ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 85,5 έως 95

γ) ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 75,5 έως 85

δ) ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 65 έως 75

Μέσα στους στόχους των διοργανωτών είναι:

Η ευαισθητοποίηση ελαιοπαραγωγών με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Η προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς. Η βελτίωση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το προϊόν αυτό. Η ενημέρωση σε σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης. Η προώθηση της κατανάλωσης ελιών στις τοπικές αγορές. Ακολουθήστε μας στο: www.facebook.com/LondonTableOlivesCompetitions

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να προωθήσουν τις επιτραπέζιες ελιές τους, μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω links:

Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ επιτραπέζιας ελιάς 2018.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής: www.londonolive.com/quality-table-olives-competition

Σκοπός είναι η πρωτοκαθεδρία προϊόντων (brands). Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη του προϊόντος και της μάρκας, αλλά και η πρωτοκαθεδρία σε μια κατηγορία, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να χρεώνει για τα προϊόντα της, τέτοιο ποσό, που οι καταναλωτές να εξακολουθούν να το πληρώνουν. Η γρήγορη προσέγγιση της ανάπτυξης του προϊόντος και του εμπορικού σήματος είναι το κλειδί (London Quality table olive award).

Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ επιτραπέζιας ελιάς 2018.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής: www.londonolive.com/quality-table-olives-competition

Η ετικέτα είναι ισχυρό εργαλείο προώθησης για επικοινωνία για τα προϊόντα και για την επιτυχία της εταιρείας, εγχώρια και στο εξωτερικό. Η παρουσία του βραβείου συσκευασίας προσφέρει άμεση διαφοροποίηση ανάμεσα στην τεράστια επιλογή προωθούμενων προϊόντων και διασφαλίζει τους καταναλωτές για την αγοραστική τους απόφαση (London Design table olive award).

Όλη η επικαιρότητα