Ζώα

Επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης σκύλων στο Φράγμα Πηνειού

epityhimeni_epiheirisi_diasosis_skylon_poy_egklovistikan_sto_fragma_pineioy_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης σκύλων πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας το απόγευμα της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα επισκέπτης της περιοχής Κέντρο στο φράγμα του Πηνειού, διαπίστωσε ότι βρίσκονταν τέσσερα σκυλιά μέσα στο αποστραγγιστικό κανάλι του φράγματος. Αμέσως ήρθε σε επαφή με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου οι εθελοντές του οποίου ενημέρωσαν σχετικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.

Με αίσθημα ευθύνης κλιμάκιο της Υπηρεσίας βρέθηκε στο σημείο στήνοντας μια απολύτως επιτυχημένη επιχείρηση απεγκλώβισης των σκυλιών. Μάλιστα έγινε ενημέρωση στον εισαγγελέα και την αστυνομία Αμαλιάδας…

Ο διοικητής του Α.Τ. Αμαλιάδας Κώστας Γιαννακόπουλος και ο διοικητής της Π.Υ. Αμαλιάδας Χρήστος Δουγέρης, σε άψογη συνεργασία με τους εθελοντές φιλόζωους, ζήτησαν από τον Δήμο Αμαλιάδας να μεριμνήσει για τη φιλοξενία των σκυλιών κι έτσι στο σημείο βρέθηκε και υπάλληλος του Δήμου που φρόντισε να μεταβούν τα τέσσερα σκυλάκια σε ασφαλές σημείο. Ένα κουταβάκι, κρίθηκε από τους φιλόζωους πως ήταν σε άσχημη κατάσταση και αποφασίστηκε να μεταφερθεί  στον Πύργο για να το δει άμεσα κτηνίατρος.


Γ.Γ.

Όλη η επικαιρότητα