ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Κανονικά και τα τρία πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο

Ακούστε το άρθρο

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει ήδη από χθες, κανονικά και με τη… βούλα πλέον θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και το Πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας, όπως βεβαίως κανονικά θα διεξαχθούν και τα αντίστοιχα της Α1 και της Α2 αφού οι διαιτητές έβαλαν νερό στα κρασί τους και ειδικά ύστερα από την συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Άρη Κουλούρη, ο οποίος τους διαβεβαίωσε πως τα αιτήματα τους θα εξεταστούν.

Όσον αφορά την Α1 κατηγορία, η μόνη αλλαγή στο πρόγραμμα αφορά τον αγώνα του Πέλοπα Πελοπίου με τον Ξενοφώντα Κρεστένων ο οποίος αντί για την Κυριακή θα διεξαχθεί αύριο, κανονικά στις 3 μ.μ., όμως αυτό δεν σχετίζεται με το θέμα των διαιτητών αλλά είχε προγραμματιστεί εδώ και κάποιες μέρες.

Από εκεί και πέρα, την ώρα που γραφόταν το κείμενο αναμενόταν και η ανακοίνωση από την ΕΔ/ΕΠΣΗ για τους ορισμούς των διαιτητών στα επερχόμενα παιχνίδια, πράγμα που δεν ήταν βέβαιο ότι θα γινόταν χθες ως είθισται αλλά κατ’ εξαίρεση μόνο γι’ αυτή τη φορά, μπορεί να γίνει σήμερα.

Eπιμορωτική διαιτησίας

Στις  20  Ιανουαρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική συγκέντρωση διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας της ΕΠΣ Ηλείας στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας.

Επιμορφωτική Διαιτησίας

ΩΡΑ 17:45 – 18:00 παρουσίες

ΩΡΑ 18:00- 19:00  (εκπαιδευτής: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Όλη η επικαιρότητα