ΕΠΣ Ηλείας: «Κάθε χρόνο να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για το ηλειακό ποδόσφαιρο» [ΦΩΤΟ]

Την Μικτή ΝΕΩΝ βράβευσε ο κ. Κύρος Βασσάρας.

Με παρόντες τον Κύρο Βασσάρα παλαιό διεθνή διαιτητή και υπεύθυνο ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ και νυν πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ρουμανίας, την σύζυγό του Ντέπυ Βασάρα- Κοξένογλου, επίσης στέλεχος διαιτησίας της ΕΠΟ, έγινε χθες στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑΣ» η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ηλείας, καθώς και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της περσινής χρονιάς, ενώ απονεμήθηκαν τα Κύπελλα των Πρωταθλητών ΕΠΣΗ περιόδου 2016-2017.

Την πίτα ευλόγησαν ο θεοφιλέστατος κ. Αθανάσιος Μπαχός και ο πατήρ κ. Νικόλαος Κατσιδήμας, ενώ στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Άρης Κουλούρης ευχήθηκε το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλες τις ομάδες της Ηλείας, και γεμάτο αγωνιστικές επιτυχίες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί επίσημοι, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθύμης Κοτζιάς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Παντελής Αθανασόπουλος, ο πρώην βουλευτής κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ηλείας κ. Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αμαλιάδας κ. Θανάσης Θεοδόσης, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Γιάννης Λέντζας, ο Αστυνομικός διευθυντής Ηλείας κ. Σωτήρης Παπασωτηρίου, ο πρόεδρος του δημ. συμβούλιου Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πύργου κ. Νίκος Κατσαρός κ.α.

Επίσης παρόντες ήσαν από την ΕΠΣ Μεσσηνίας ο πρόεδρος κ. Λεωνίδας Οικονομίδης και ο αντιπρόεδρος Άγγελος Γεωργόπουλος.

Από τις βραβεύσεις ξεχώρισαν αυτές στον Κύρο Βασσάρα, στην κα. Ντέπυ Βασάρα- Κοξένογλου, στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Μικτής Νέων, στους περσινούς πρωταθλητές (Πανηλειακό, ΑΟ Μακρισίων, Πέλοψ Πελοπίου και ΑΟ Αμπελώνα), στους πρώτους σκόρερ των κατηγοριών και στους καλύτερους μαθητές – ποδοσφαιριστές των μικτών μας.

Επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί της Ένωσης και αρκετοί παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού.