ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Μεταγραφικό φινάλε…

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε χθες  το μεσημέρι η θερινή μεταγραφική περίοδος  (που είχε αρχίσει από τις 1 Ιουλίου). Η επόμενη μεταγραφική περίοδος, η χειμερινή δηλ., είναι από 1ης  Ιανουαρίου,  έως 31 του ίδιου μήνα. Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, κάποιες… ομάδες, και χθες έσπευσαν στα γραφεία της ΕΠΣΗ  για  τις τελευταίες πινελιές τους! Από τις χθεσινές πάντως μεταγραφές,  ξεχωρίζουν αυτές των Θανάση Ασημακόπουλου από τη Δόξα Μεγαλόπολης στη Δόξα Ν. Μανωλάδας,  του Ε. Διονυσόπουλου από τον ΠΑΟ Κουτσελίου Ιωαννίνων στον Ξενοφώντα Κρεστένων,  και του Γιάννη Ντάβαρη από τον Αστέρα Αμαλιάδας, στη Θύελλα Πύργου!

Αναλυτικά είχαμε:

Από Δόξα σε Δόξα… ο Θαν. Ασημακόπουλος !

Έχοντας αποκτήσει πέρυσι την εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής με τη Δόξα Μεγαλόπολης, ο  Βουναργίτης στην καταγωγή επιθετικός Θανάσης Ασημακόπουλος, επέστρεψε στην Ηλεία, συνεχίζοντας την καριέρα του στη φιλόδοξη Δόξα Ν. Μανωλάδας!

Διπλή ενίσχυση με Ε. Διονυσόπουλο και Κακολύρη για Ξενοφώντα !

Στην απόκτηση(επιστροφή) του Ε. Διονυσόπουυλου που έως τώρα αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Κουτσελίου  Ιωαννίνων, προχώρησε χθες ο Ξενοφώντας Κρεστένων, καθώς και στην απόκτηση του ταλαντούχου  Διονύση Κακολύρη που ανήκε στον Αλφειό Επιταλίου, έχοντας ξεκινήσει από τους ερασιτέχνες του Πανηλειακού, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ενιπέα Λατζοίου και την Κ – 19 του Αστέρα Τρίπολης! Να θυμίσουμε ότι  είχε προηγηθεί και η επιστροφή του Γιάννη Λώλη, που ήδη αγωνίστηκε στο τοπικό ντέρμπι με τα Μακρίσια1

Στη Θύελλα Πύργου ο Γιαν. Ντάβαρης!

Σε μια ακόμα μεταγραφή της τελευταίας ώρας, προχώρησε χθες η Θύελλα Πύργου, με την απόκτηση του Γιάννη Ντάβαρη από τον Αστέρα Αμαλιάδας που ανήκε από πέρυσι! Ενός πολύ εμπειρου παίκτη με θητεία ακόμα σε Ολυμπιακό Λαμπετίου, Πανηλειακό και Παναργειακό, που θα βοηθήσει πολύ το συγκρότημα του Λάκη Αθανασόπουλου! Που  ως γνωστό πρόσφατα απέκτησε και τους Σοφ. Μπίρμπα)πέρυσι στον Α.Ο. Χελιδόνια), και Καλαντζη(πέρυσι  στον Πανηλειακό)!

Χ. Μαγκαφάς, Γρ. Ζωγόπουλος  και Χρ. Νέγκας στον Πηνειακό!

Σε τρείς σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Πηνειακός που έχει στόχους στην Α2  κατηγορία, καθώς απέκτησε τον Χάρη Μαγκαφά από τον Α.Ο. Χάβαρι , τον Γρηγόρη Ζωγόπουλο από τον Ατρόμητο Καβασίλων ,  και τον Χρήστο Νέγκα από τον  Πέλοπα Πελοπίου!

Τον  Γιαννίκο από τον Αμπελώνα  απέκτησε ο Πέλοπας Πελοπίου!

Μετά τον Ψηλογιαννόπουλο από τον Αλφειό Επιταλίου, ο «νεοφώτιστος» Πέλοπας Πελοπίου την τελευταία  ώρα των μεταγραφών απέκτησε και τον ταλαντούχο Δημ. Γιαννίκο από τον Α.Ο. Αμπελώνα!

Από τον Αίαντα στον Αχιλλέα Νεοχωρίου ο Χ. Ντούγκας!

Στην προσπάθειά του να ανακάμψει, ο Αχιλλέας Νεοχωρίου, προχώρησε χθες στην απόκτηση του Χ. Ντούγκα  από τον Αίαντα Γαστούνης!

Στον Αργοναύτη ο Φ. Δασκόπουλος, στον Άφοβο ο Θ. Κακαλής !

Στην ομάδα του «λιμανιού» τον Αργοναύτη Κατακόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο γκολτζής  Φάνης  Δασκόπουλος, εγκαταλείποντας τον Άφοβο Βροχίτσας, που στην θέση του πήρε τον Γουμεραίο επιθετικό, Θ. Κακαλή!

Όλη η επικαιρότητα