ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Τίμησε τους κορυφαίους και αυτούς που ξεχώρισαν το 2018…

Ακούστε το άρθρο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΠΣ Ηλείας σε μια όμορφη εκδήλωση, βράβευσε τους κορυφαίους της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ομάδες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές, καθώς και τους χορηγούς της.

Επίσης η ΕΠΣ Ηλείας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές – παίκτες των μεικτών ομάδων, καθώς και αθλητικούς παράγοντες που έχουν δώσει πολλά στο ηλειακό ποδόσφαιρο, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα γι’ αυτό.

Χαρακτηριστικές ήταν οι βραβεύσεις των κ.κ. Κώστα Διαμαντόπουλου, διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου, Γιάννη Λέντζα, διοικητή του νοσοκομείου Αμαλιάδας και Τάκη Αντωνακόπουλου, ιατρού καρδιολόγου, για την στήριξη τους στην προσπάθεια της Ένωσης να παρέχει πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες (κυρίως στον καρδιολογικό τομέα) στους ποδοσφαιριστές των σωματείων της, αλλά και του προπονητή του ΠΑΟ Βάρδας κ. Μίκι Τσίρκοβιτς.

Όπως μάλιστα τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρης Κουλούρης, για την πρωτοβουλία της Ένωσης να εξεταστούν όλοι σχεδόν οι παίκτες των σωματείων της, στα νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, αυτή η εξέταση μπορεί για κάποιους από αυτούς να ήταν σωτήρια.

Η εκδήλωση έγινε στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑΣ και μετά τις βραβεύσεις είχαμε την κοπή της πίτας από τον π. Παναγιώτη Γιατρά.

Όλη η επικαιρότητα