ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣΗ: Εκτός πρωταθλήματος Β’ Ηλείας η Πρόοδος Σαλμώνης μέχρι… νεοτέρας!

Ακούστε το άρθρο

Απόφαση της ΕΠΣ Ηλείας για αποκλεισμό της ομάδας από τους αγώνες του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, όπου μετέχει, κοινοποιήθηκε χθες στο σωματείο της Προόδου Σαλμώνης! Και όλα αυτά  με αφορμή την υπόθεση που αφορά την προσφυγή του μέλους του σωματείου, κ. Πέτρου Σταθόπουλου, ο οποίος έχει κάνει αγωγή κατά της ΕΠΣΗ,  με την οποία ζητά την επανάληψη των εκλογών στην ΕΠΣ Ηλείας, λόγω παρατυπιών, όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

    Τι αναφέρει το νέο έγγραφο της ΕΠΣΗ

“Η Ε.Ε./ΕΠΣΗ στην υπ’ αριθ. 12/23-08-2017 συνεδρίαση της αποφάσισε τα εξής:

  1. Στον κ. Σταθόπουλο Πέτρο επιβάλλει ποινή απαγόρευσης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (άρθρο 35, παραγ. 2γ,ii Κ.Α.Π.)
  2. Στο σωματείο ΑΠΟ Πρόοδος Σαλμώνης επιβάλλεται η ποινή του άρθρου 35, παραγ. 2γiii, 2α, Κ.Α.Π.)

α) Προειδοποίηση και απαγόρευση μετεγγραφών για την αμέσως επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

β) Ποινή αποκλεισμού από τους αγώνες του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας εάν το μέλος του (Σταθόπουλος Π.) δεν ανακαλέσει την αγωγή που έχει καταθέσει εντός 30 ημερών από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης της Ε.Ε./ΕΠΣΗ και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση”.

Το παραπάνω έγγραφο υπογράφεται από τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Γιώργο Τσουραπά.

* Κατόπιν όλων των ανωτέρω, η πρώτη πληροφορία είναι πως το σωματείο  της ιστορικής Προόδου Σαλμώνης θα προσφύγει στην ΕΠΟ (Διαιτητικό Δικαστήριο) για κατάρριψη άρση της παραπάνω πάσχουσας και άδικης απόφασης, όπως υποστηρίζει.

Όλη η επικαιρότητα