Γ Εθνική

Έρχεται η εκκαθάριση των παλιών χρεών της Παναχαϊκής

Ακούστε το άρθρο

Η σχετική τροπολογία για τις Ανώνυμες Αθλητικές Επιχειρήσεις πάει προς ψήφιση στην Βουλή. Ο Μάιος είναι ο μήνας με τα ρόδα για τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας και για τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας.  Η τροπολογία αυτή θα επιτρέπει σε μία νέα ΠΑΕ να ξεκινήσει από την αρχή την πορεία της, καθαρή χωρίς χρέη, με τις οφειλές να μεταφέρονται στις προηγούμενες διοικήσεις της που τα δημιούργησαν.

Είναι κάτι που ζητούσαν από την αρχή της ενασχόλησης τους τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, οι Πατρινοί επιχειρηματίες που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι αυτή τη νέα προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν πάρει τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας η τροπολογία αυτή που αφορά της Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες, πρόκειται να έρθει σε ψήφιση στην Βουλή, μέχρι τα τέλη του μήνα.  Είναι θέμα χρόνου, με λίγα λόγια η εκκαθάριση της Παναχαϊκής, έχοντας πλέον τον δυνατότητα για να κάνει μία νέα αρχή, ριζοσπαστική και ουσιαστική σε όλα τα επίπεδα, στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΗΓΗ: patragoal.gr

Όλη η επικαιρότητα