Αθλητισμός Μπάσκετ

Έρχεται «καμπάνα» για τους τέσσερις ξενύχτηδες του Παναθηναϊκού

Ακούστε το άρθρο

Καλάθης, Γκιστ, Σίνγκλετον, Ρίβερς ξενύχτησαν στην Μόσχα, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αγώνα του «τριφυλλιού» για το «Gomelsky Cup», με αποτέλεσμα ο Τσάβι Πασκουάλ να γίνει έξω φρενών και το κλίμα να είναι ιδιαίτερο βαρύ, ειδικότερα για τους πρώτους δύο που είναι «υπότροποι».
Ακόμα δεν άρχισε η επίσημη σεζόν και τα… παραστρατήματα έκαναν την εμφάνισή τους στον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην Μόσχα για το διεθνές τουρνουά «Gomelsky Cup» (27-28/09) και δεν έφταναν οι δύο διαδοχικές ήττες της ομάδας με αλλεπάλληλα λάθη στα τελευταία λάθη, ήρθαν και τα νυχτοπερπατήματα τεσσάρων παικτών για να «δυναμιτίσουν» ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Μετά την ήττα από την Χίμκι στην πρεμιέρα, η ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο της για να γευματίσει, ενώ την επόμενη ημέρα θα αντιμετώπιζε την Νταρουσάφακα (17:00). Ωστόσο, ο Νικ Καλάθης ζήτησε άδεια για να δειπνήσει σε εστιατόριο εκτός ξενοδοχείου, καθώς έκανε παράπονα για την ποιότητα του φαγητού. Ο αρχηγός των «πρασίνων» πήρε την άδεια και αποχώρησε από το ξενοδοχείο γύρω στις 21:00, μαζί με τους Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Γκιστ.

Οι τέσσερίς τους, όμως, επέστρεψαν στα δωμάτιά τους, αλλά… στις 3 τα ξημερώματα! Φυσικά κι έγιναν αντιληπτοί από τους ανθρώπους της ομάδας, με τον Τσάβι Πασκουάλ να γίνεται έξω φρενών και το συμβάν να φτάνει μέχρι τα αυτιά της διοίκησης.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από αυτό, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα είναι ακόμα πιο αυστηροί φέτος, καθώς παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί και πέρυσι. Ειδικά, η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο των Καλάθη και Γκιστ είναι ακόμα πιο έντονη, καθώς υποπίπτουν σε ανάλογο παράπτωμα για πολλοστή φορά.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι τέσσερις ξενύχτηδες αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι με παραδειγματική τιμωρία, καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένη να περάσει από την αρχή της σεζόν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την κακή εξωγηπεδική ζωή των παικτών της ομάδας. Ειδικότερα από τη στιγμή που ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί πολλάκις και στην διάρκεια της περυσινής σεζόν, γεγονός που έχει εξοργίσει τον Καταλανό τεχνικό.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα