Αθλητισμός Αχαϊα

Έρχεται το «Panachaiko Trail» την Κυριακή 6 Μαΐου

Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η «Πολιτιστική Δράση Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων» που έχει έδρα τα Βραχναίικα Αχαΐας, διοργανώνει τον ορεινό αγώνα “Panachaiko Trail 2018”, που αποτελείται από 2 διαδρομές των 14 και 20 χλμ. μέσα στο πανέμορφο τοπίο του Παναχαϊκού όρους. Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 09:30 στο Πουρναρόκαστρο Αχαΐας, θα δοθεί το σήμα της εκκίνησης στους εκατοντάδες δρομείς που συμμετέχουν, τόσο από τον νομό μας όσο και από άλλους νομούς της Ελλάδας.

Η Οργανωτική Επιτροπή ήδη προετοιμάζεται εντατικά, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μία όμορφη δρομική εμπειρία και, βέβαια, να διεξαχθεί ένας άρτιος και ασφαλής αγώνας. Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 300 δρομείς όλων των ηλικιών και φέτος αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά, καθώς το ενδιαφέρον από όσους αγαπούν το ορεινό τρέξιμο είναι μεγάλο. Δυναμικό «παρών» θα δώσουν και πάλι εθελοντικές ομάδες και μεμονωμένοι εθελοντές, που θα συνδράμουν στην επιτυχημένη και ομαλή ολοκλήρωση του αγώνα.

Οι διοργανωτές, λοιπόν, μας υπόσχονται μια όμορφη αθλητική γιορτή – ιδανική για τους λάτρεις του τρεξίματος και της φύσης – και μας καλούν να …. «πάρουμε τα βουνά»!

Πληροφορίες-εγγραφές: www.panachaikotrail.gr

Facebook: www.facebook.com/panachaikotrail/

Όλη η επικαιρότητα