Lifestyle Ψυχαγωγία

Έρχεται το X- Factor. Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή στην τελική ευθεία για το show

Ακούστε το άρθρο

Μετά το «Έ – τοι- μοι;» του Σάκη Ρουβά, όλοι περιμένουμε να ακούσουμε το catch phrase της Δέσποινας Βανδή στο X – Factor που φέτος θα προβληθεί από τη συχνότητα του Open. Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να αναλάβει τα χρέη της παρουσιάστριας του talent show το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ξεκινήσει το τηλεοπτικό του ταξίδι στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για το νέο project που αναλαμβάνει με τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία της και το σχόλιο «X- Factor loading» προδίδοντας ότι όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την έναρξη της φιλόδοξης παραγωγής. Αυτό είναι ένα μόνο από τα επαγγελματικά βήματα στα οποία έχει αφιερωθεί φέτος η Δέσποινα Βανδή, που τραγουδά επίσης στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και μία ταξιδιωτική – μαγειρική εκπομπή και πάλι για το Open. Κοντά της σε αυτό το νέο project θα έχει τους σταθερούς της συνεργάτες που θα επιμελούνται την εικόνα της, τον hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση, τη make up artist Βάσω Νακοπούλου και τη στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, όπως φανέρωσε η ίδια μέσω Insta Story της.

«Το σόου-παγκόσμιο φαινόμενο Χ Factor επιστρέφει στο OPEN, αναζητώντας το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Για περισσότερο από μία δεκαετία, το X Factor, ο βασιλιάς των talent shows παγκοσμίως, δημιουργεί superstars. Καλλιτέχνες που έχουν αναδειχτεί από το X Factor έχουν κάνει εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, γεγονός που το καθιστά το πιο επιτυχημένο show στην ανάδειξη νέων stars.

Στην σκηνή του X Factor πρωταγωνιστούν άντρες και γυναίκες 16 ετών και άνω, καθώς και γκρουπ. Οι υποψήφιοι, για να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη νίκη, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 στάδια: τις Auditions, που θα πραγματοποιηθούν μπροστά σε κοινό, το Bootcamp, τα Chairs και φυσικά τα φαντασμαγορικά live shows.

Όλοι έχουν ταλέντο, όμως ένας διαθέτει το X Factor και θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας ένα «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες. Το X Factor έρχεται πιο θεαματικό από ποτέ, με καινοτομίες και μεγάλες εκπλήξεις, με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση των live. Η Ελληνίδα σούπερ σταρ παίρνει τα ηνία στην πιο συναρπαστική διαδικασία του διαγωνιστικού σόου» αναφέρει το κανάλι περιγράφοντας την εκπομπή.

Αν και είχε γραφτεί ότι το X Factor θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή, δημοσίευμα του ενθέτου Secret υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον σταθμό να μην έχει πάρει ακόμα τελικές αποφάσεις για την ημέρα μετάδοσής του.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα