Έρευνα: Το κόμμα που ψηφίζεις φανερώνει πόσο σεξ κάνεις

Η επιστήμη έχει δημοσιοποιήσει κατά καιρού διάφορες έρευνες σχετικές με τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τη σεξουαλική δραστηριότητα του ατόμου. Κάποιες από αυτές είναι πιο σοβαρές, άλλες πιο πιπεράτες και μερικές, όπως η παρακάτω, έρχονται να μας σοκάρουν με το παράδοξο πόρισμα τους.

Η νέα αυτή μελέτη, λοιπόν, έρχεται να υποστηρίξει ότι οι πολιτικές μας πεποιθήσεις είναι με κάποιον περίεργο τρόπο συνδεδεμένες με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε στη σεξουαλική μας ζωή. Η έρευνα έγινε από την ιδιωτική εταιρία YouGov σε περίπου 19.000 σε πολλές χώρες της Ευρώπης (αναμεσα τους η Γαλλία, η Γερμανία και η Αγγλία) και κατέληξε ότι οι άνθρωποι που τοποθετούν στον ιδεολογικό χάρτη τον εαυτό του στα δεξιά είναι πιο χαρούμενοι σεξουαλικά.

Οι ειδικοί βέβαια εξηγούν ότι «Προφανώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να εξηγήσουν την σεξουαλική ευτυχία του ατόμου και αυτή η έρευνα δε προτείνει, φυσικά, να αλλάξετε τις πολιτικές σας πεποιθήσεις για να είστε πιο χαρούμενοι στο κρεβάτι», όπως δήλωσε, άλλωστε, και  ο επικαφαλής της εταιρίας Joe Twyman. Απλώς παραθέτει ένα συμπέρασμα.

 

 

Πηγή: womantoc.gr