Τεχνολογία

Ερχονται 80 εκατομμύρια iPhone 6

erxontai-80-ekatommuria-iphone-6.w_l_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, οι παραγγελίες που έκανε η Apple για τις δύο εκδόσεις του νέου iPhone 6, αγγίζουν αριθμό-ρεκόρ

Η Apple προχώρησε σε μία τεράστια παραγγελία και των δύο  εκδόσεων του iPhone 6 (οθόνης 4,7 και 5,5 ιντσών) των οποίων η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Η εφημερίδα επικαλείται ανώνυμες πηγές, οι οποίες αποκάλυψαν ότι η Apple έχει παραγγείλει 70 με 80 εκατομμύρια iPhones για παραγωγή μέχρι το τέλος του έτους.

Το μέγεθος της παραγγελίας της Apple υπογραμμίζει την τεράστια σημασία που δίνει στο νέο της smartphone. Πέρυσι, η Apple παρήγγειλε περίπου 60 εκατομμύρια iPhone 5S και iPhone 5C.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα, η αυξημένη ζήτηση για το νέο iPhone είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την China Mobile και την επιθυμία να διαδώσει το smartphone στις αναδυόμενες αγορές.

Η Foxconn και η Pegatron θα ξεκινήσουν την παραγωγή της έκδοσης των 4,7 ιντσών τον επόμενο μήνα. Η Hon Hai Precision Industry θα ξεκινήσει την κατασκευή του μοντέλου των 5,5 ιντσών, τον Σεπτέμβριο, αναφέρει η WSJ. 


Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα