Έρχονται οδοντόκρεμες με γεύση σοκολάτα και βανίλια!

cresto.jpg

Τρεις νέες γεύσεις στις οδοντόκρεμες λάνσαρε η Crest στις αρχές του Φεβρουαρίου προσελκύοντας μεγάλη δημοσιότητα, όπως αναφέρει σε δημοσιευμά του το CNBC. Ο λόγος; Oι νέες γεύσεις περιλαμβάνουν “ανορθόδοξες” επιλογές όπως σοκολάτα, βανίλια και λάιμ-δυόσμο. Η νέα σειρά που ονομάζεται “Be” έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε πιο τολμηρούς τύπους ανθρώπων όπως υπονοεί και το μότο της, “Be adventurous … inspired … dynamic.”

Η θυγατρική της Procter & Gamble φιλοδοξεί να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της με τα νέα αυτά προϊόντα. Ήδη οι οδοντόκρεμες αποφέρουν στην εταιρεία περίπου 2,3 δισ. δολάρια ετησίως. Τα πρωτεία στις πωλήσεις οδοντόκρεμας κατέχει μέχρι στιγμής η Colgate.

Αν και μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει επίσημες προβλέψεις για τις πωλήσεις της σειράς, ωστόσο, δηλώνει ότι αποτελεί ακριβώς αυτό που θέλουν οι καταναλωτές.
“Είχαμε πολύ θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές για τα νέα μας προϊόντα. Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την επιτυχία της νέας σειράς”, ανέφεραν εκπρόσωποι της Crest.

Πηγή: newmoney.gr