Έριξες καφέ στα ρούχα σου; Σου λέμε πώς να αφαιρέσεις τον λεκέ

Είσαι χαλαρή στην ξαπλώστρα σου. Απολαμβάνεις τη θάλασσα, τη μουσική από το beach bar και τον καυτό ήλιο. Τίποτα δεν διαφαίνεται ικανό να χαλάσει τη μέρα σου. Πέρα από τον παγωμένο καφέ που κρατάς στο χέρι σου.

Και αυτό όχι γιατί δεν έχουν πετύχει τη δοσολογία ζάχαρης και γάλατος αλλά γιατί αυτός μόλις χύθηκε πάνω στα ρούχα ή το μαγιό σου. Μην πανικοβάλλεσαι όμως. Μπορείς να τον απομακρύνεις προσωρινά με ό,τι υλικά υπάρχουν διαθέσιμα στο μαγαζί που βρίσκεσαι μέχρι να πας στο σπίτι και να πλύνεις κανονικά το ρούχο σου.

Υπάρχουν τρεις τρόποι να αφαιρέσεις τον λεκέ από καφέ εκτός σπιτιού και στους παραθέτουμε και τους τρεις αμέσως!

Αρχικά μπορείς να πάρεις λίγη από τη μπύρα που έχει κάποιος στην παρέα σου. Να ρίξεις μερικές σταγόνες πάνω στο λερωμένο σημείο και να το τρίψεις ελαφριά. Επανέλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να δεις τον λεκέ να «σβήνει». Το ίδιο μπορείς να κάνεις με αναψυκτικό σόδας αντί για μπύρα.

Ένας άλλος τρόπος, σε περίπτωση που κουβαλάς μωρομάντηλα στην παραλία ή υπάρχει κάποια με παιδί κοντά σου ώστε να της ζητήσεις ένα, είναι να τρίψεις με δύναμη τον λεκέ με ένα από αυτά.

Τέλος μπορείς να μπεις στην κουζίνα του beach bar και να ζητήσεις λίγο αλάτι. Ρίξ’ το μαζί με νερό πάνω στο ρούχο σου και άρχισε να το τρίβεις ελαφριά με ένα σφουγγαράκι ή με το χέρι σου. Θα δεις μεγάλη διαφορά στο χρώμα του λεκέ μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία. Και με το που επιστρέψεις από τη θάλασσα κατευθείαν πλύσιμο με απορρυπαντικό στο χέρι ή το πλυντήριο. Καλή επιτυχία.

I’m down with any bikini that makes my boobs look 3x larger than they really are.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halley Elefante (@thesaltyblonde) στις

 

ΠΗΓΗ: queen