Γ Εθνική

Ερμιονίδα – Ολυμπιακός Ζαχάρως 3-0: Τον «αδικεί»… η έκταση του σκορ!

Ακούστε το άρθρο

Την ήττα με το βαρύ σκορ 3 – 0, γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στο Κρανίδι , ο «νεοφώτιστος» Ολυμπιακός Ζαχάρως, χάνοντας από την τοπική Ερμιονίδα!

Ήταν  η δεύτερη συνεχόμενη  ήττα για τον Ολυμπιακό του Άρη Ρουμελιώτη,  στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, και ενώ ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής, κόντρα στον νεανικό Παμηλειακό. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, όμως  η έκταση του σκορ , μάλλον αδικεί τους «ερυθρόλευκους» της νότιας Ηλείας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Αργολίδας ο πρώην παίκτης του Πλατανιά Χανίων,  Ποζατζίδης που σημείωσε και τα τρία γκολ στο 36’, 88’ και 94’,  με το τελευταίο πάντως να επιτυγχάνεται από καθαρή θέση οφσάιντ. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο δεύτερο μέρος με τους Κανάνι, Παναγόπουλο και Σκοζάι αλλά δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας έτσι τη δεύτερη σερί ήττα.

Ερμιονίδα: Γαβαλάς, Παναγόπουλος(85’ Μερτύρης), Παπαεμανουηλίδης, Μπιρμπίλης, Μπιριτσάους, Καρούτης, Τριμπόνιας(68’ Κατσανίτας), Μπαλμπέρο(77’ Κατσαρίδας), Ποζατζίδης, Εσκουρένο, Φερναντέζ(82’ Μερκούρης)

Ζαχάρω: Καπετανάκης, Γκούσκος(80’ Πλαστουργός), Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Κανάνι(88’ Δούφας), Σκοζάι, Κακολύρης(75’ Ηλιόπουλος), Παναγόπουλος, Καπλάνης.

Όλη η επικαιρότητα