Γ Εθνική

Ερμιονίδα – Πανηλειακός 2-0: Το ματς τελείωσε στο 23’!

Ακούστε το άρθρο

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν νωρίς με δύο τέρματα πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν σε καμία στιγμή να διεκδικήσουν κάτι από το ματς

Ο Πανηλειακός πήγε στο Κρανίδι με κρυφό πόθο να εξαντλήσει όσες πιθανότητες του αναλογούσαν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του κρατούσε ζωντανές τις οποίες μαθηματικές ελπίδες είχε για παραμονή στην κατηγορία ωστόσο όταν στο 25’ βρίσκεσαι με 2-0 πίσω στο σκορ δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από το ματς.

Οι ερυθρόλευκοι λύγισαν με 2-0 από την Ερμιονίδα που με δυο γρήγορα τέρματα του Κωτσιαρίδη πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε και «βύθισε» την ομάδα του Σπ. Αντωνόπουλου ακόμα πιο χαμηλά στην βαθμολογία.

Ο αγώνας

Το «παιχνίδι» ήταν τελικός για τους γηπεδούχους προκειμένου να διατηρηθούν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μόλις στο 7’ έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη όταν ο Κωσταρίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Πανηλειακού και από κοντά είχε εύκολο έργο για το 1-0. Στο 25’ μάλιστα η Ερμιονίδα έκανε δύο τα τέρματά της, με τον Κωτσιαρίδη και πάλι, να εκμεταλλεύεται ασίστ του Εσκουδέρο και να γράφει το 2-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση «νίκη» για την ομάδα του.

Η Ερμιονίδα σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε ακόμα ένα τετ α τετ με τον Φερνάντες το οποίο απέκρουσε ο Καρακίτσος, ένα καλό σουτ με τον Καρούτη και άλλες δύο καλές προσπάθειες με τον Μερκούρη, τις οποίες επίσης απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού.

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι λίγο πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Τσαγκάρη όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή και ευκαιρίες με Έλιοτ και Τσίγκρηλα, όμως δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τρίτο τέρμα με τους Εσκουδέρο και Φερνάντες.

Οι συνθέσεις

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πατσιογεώργος, Παναγόπουλος, Βιρβίλης, Μπαβέλης, Παπαεμμανουλίδης (88′ Μερτύρης), Καρούτης, Μπαρμπέρος, Εσκουδέρο (87′ Μυσιούδης),  Μερκούρης, Κωτσιαρίδης (75′ Πολιανίδης), Φερνάντες (60′ Παπακωνσταντίνου).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας, Τσίγκρηλας Δ., Κύτταρης (46’ Μπάλλας), Λίλα, Τσαμπουρής (59’ Λούσκος), Σταματελάτος, Έλιοτ, Τσίγκρηλας Π., Τσαγκάρης

Όλη η επικαιρότητα