Κόσμος

Έσφαξε τον βιαστή της και κατέληξε για 10 χρόνια στη φυλακή

Ακούστε το άρθρο

Σε δεκαετή κάθειρξη καταδικάστηκε μια μητέρα από την Αυστραλία για το φόνο του βιαστή της.

Η Roxanne Eka Peters μαχαίρωσε τον Grant Cassar στην καρδιά και στο πέος με κουζινομάχαιρο λίγες μέρες αφότου τη βίασε, όπως ισχυρίστηκε η ίδια στο δικαστήριο.

Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβρη του 2015 στο σπίτι της 35χρονης, στην περιοχή Καπαλάμπα του Κουίνσλαντ, όταν ο 51χρονος απαίτησε να κάνουν σεξ για να μην βλάψει την κόρη της.

Εκτός εαυτού έτρεξε στην κουζίνα, πήρε μαχαίρι και όταν ο Cassar την άρπαξε από το χέρι, άρχισε να τον μαχαιρώνει επανειλημμένως σε όλο του το σώμα φωνάζοντας «δεν θα με βιάσεις».

Αφού τον σκότωσε, έδεσε το άψυχο κορμί του στο αυτοκίνητό της και το έσυρε στο δρόμο καλύπτοντας μια απόσταση 1,6 χιλιομέτρων. Δε δίστασε μάλιστα να περάσει και έξω από το αστυνομικό τμήμα πριν το εγκαταλείψει σε ένα χαντάκι στην άκρη του δρόμου.

Η σορός του βρέθηκε την επόμενη μέρα σε άθλια κατάσταση καθώς έφερε 61 μαχαιριές συνολικά, στο στήθος αλλά και στα γεννητικά του όργανα.

Την Δευτέρα 29/10 η Peters, η οποία είναι εθισμένη στα ναρκωτικά, καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση καθώς κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία και προσβολή τεθνεώτος από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η 35χρονη θα έχει το δικαίωμα να αιτηθεί αποφυλάκιση υπό όρους τον Ιούνιο του 2020, λόγω της ποινής που έχει ήδη εκτίσει.

Η μητέρα του θύματος, Janice Cassar μιλώντας στο δικαστήριο ανέφερε: «Ποτέ στον κόσμο δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως μια γυναίκα θα έκανε κάτι τόσο φρικτό. Όποιος έγραψε τις λέξεις “ο χρόνος απαλύνει τον πόνο” προφανώς δεν έχει χάσει το παιδί του».

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα