ΕΠΣ Ηλείας

Αίσιο τέλος για τον Αίαντα Γαστούνης

Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις για τον ιστορικό σύλλογο του Δήμου Πηνειού τον Αίαντα, ειχαμε το βραδυ της περασμένης Δευτέρας . Καθώς στο κάλεσμα της απερχόμενης  διοίκησης  του κ. Σπύρου Καζάκου, και στην έκτακτη Γ.Σ. που έγινε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης, αυτή τη φορά ανταποκρίθηκαν αυτοί που αγαπούν πραγματικά το σύλλογο, και ανέλαβαν να τον οδηγήσουν εκεί που του αρμόζει να παίζει, σε «βάθος» χρόνου φυσικά! Με λίγα λόγια ο ιστορικός σύλλογος, που σήμερα αναμένεται  να ανακοινωσεί και τη νέα διοίκηση του, βάζει πλώρη για επιστροφή στην Α1!

«Φούλ» για τίτλο στην Α2 και επιστροφή στην Α1!

Στην προχθεσινή λοιπόν έκτακτη Γ.Σ. στο ΚΑΠΗ Γαστούνης έδωσαν το παρών γύρο στα 25 παλαιά μέλη, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινό, ο οποίος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την «ανάσταση» του ιστορικού συλλόγου, μιας και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο! Από την πλευρά τους στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις των άλλων μελών, όπως π.χ. του κ. Θαν. Θεοδόση και του άλλοτε προέδρου κ. Σπ. Μπίρμπα ο οποίος πρότεινε για τη θέση του αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. το γιό του Γιώργο Μπίρμπα! Ένα νέο Δ.Σ. το οποίο αναμενόταν να συγκροτηθεί σε σώμα χθες το βράδυ!

Παίζουν… πολλοί για τον πάγκο της ομάδας!

Η «ανάσταση» του Αίαντα και η αλλαγή των στόχων, αναθέρμανε το ενδιαφέρον κάποιων καταξιωμένων τεχνικών για τον πάγκο της ομάδας! Έτσι πρώτο όνομα που ακούστηκε χθες στη Γαστούνη είναι αυτό του Σπύρου Αντωνόπουλου(πρώην τεχνικού του Πανηλειακού) , ενώ παίζουν ακόμα και αυτά των… Θοδωρή Λούρμπα και Μιχάλη Παπουτσή!

Όλη η επικαιρότητα