Ελλάδα

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα για τη δουλειά με τις γάτες στη Σύρο

Ακούστε το άρθρο

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά περισσότεροι από 200 άνθρωποι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την αγγελία του «God’s Little People Cat Rescue»,
ενός καταφυγίου γατών στη Σύρο που ζητά 
υπάλληλο για να προσέχει 55-70 γάτες στο νησί. Σύμφωνα με την Telegraph πάλι, ο αριθμός των αιτήσεων ξεπερνά τις 3.000!

Η είδηση για την αίτηση αναμεταδόθηκε από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης, ενώ στα social media έγινε share από χρήστες πάνω από 2.000 φορές.

Η αλήθεια είναι πως καθόλου δεν αδικούμε όσους έστειλαν το βιογραφικό τους για να διεκδικήσουν την περίεργη -κατά γενική ομολογία- θέση, αφού οι γάτες για τους περισσότερους τουλάχιστον είναι αξιαγάπητα πλάσματα και σίγουρα πρόκειται για ένα επάγγελμα που εκ πρώτης όψεως δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα τυπικά προσόντα.

Να σημειωθεί ότι ο τυχερός που θα πάρει τη θέση θα λαμβάνει μισθό 600 ευρώ, θα έχει αυτοκίνητο και θα μένει σε ένα υπέροχο σπίτι με θέα το Αιγαίο, λίγα μέτρα μακριά από μια εξίσου όμορφη παραλία.

Η Τζόαν Μπόουελ, ιδιοκτήτρια του καταφυγίου λαμβάνει συνεχώς στο mail της μηνύματα ανθρώπων που προσπαθούν να την πείσουν πως είναι οι καταλληλότεροι για τη θέση. Άλλοι πάλι εκφράζουν τη δυσπιστία τους, ρωτώντας την τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την αγγελία.

«Κάναμε κάτι ήσυχο σε ένα ελληνικό νησί, αυτό δεν ισχύει πλέον», λέει ο Ρίτσαρντ Μπόουελ, ο 65χρονος σύζυγος της.

Για να πάρετε πληροφορίες για τη θέση που έχει ανοίξει και να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας, ρίξτε μια ματιά στο σχετικό facebook post που δημοσιεύτηκε σχετικά.

Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε, να θυμάστε πως τα βιογραφικά θα μελετηθούν ολόκληρο τον Αύγουστο και οι συνεντεύξεις θα γίνουν μέσω Skype. Αν δε είστε άνω των 45 ετών έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε τη θέση, καθώς τα άτομα αυτά θα προτιμηθούν.

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα