Ελλάδα

Έστειλαν πακέτο μισό κιλό κοκαΐνης κρυμμένη μέσα σε DVD-Player

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου, δύο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 34 ετών, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε σε μεταφορική εταιρεία της Αθήνας, βαλίτσα με προορισμό τη Ρόδο, εντός της οποίας αποκρύπτονταν ποσότητα κοκαΐνης

Ακολούθως, έγιναν άμεσες ενέργειες για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των εμπλεκομένων και οργανώθηκε επιχείρηση στη Ρόδο για τη σύλληψή τους. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν κατά τη στιγμή παραλαβής της αποσκευής.

Όπως διαπιστώθηκε εντός της βαλίτσας ήταν τοποθετημένη ηλεκτρονική συσκευή (dvd player) εντός της οποίας αποκρύπτονταν 20 συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολική βάρους 507,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή τους καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 100,5 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα μεταλλικό μπαστούνι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα του δέματος, συνεχίζεται.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα