Κόσμος

Έστειλε στη μητέρα της πρώην του βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις τους για να την εκδικηθεί

Ακούστε το άρθρο

Το «revenge porn» επέλεξε ένας 21χρονος από το Κάρντιφ της Βρετανίας για να εκδικηθεί την 37χρονη πρώην σύντροφό του, όταν εκείνη τον χώρισε.

Και για να την «τιμωρήσει» επέλεξε να στείλει βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές στην ίδια της τη μητέρα, μέσω Facebook.

Ο Steven Balmont, όπως γράφει η Daily Mail, γνώρισε την 37χρονη ενώ σπούδαζε και το πήρε βαριά όταν χώρισαν.

Και διάλεξε να προωθήσει στη μητέρα της πρώην συντρόφου του και δύο φίλους της βίντεο με τους ίδιους σε σεξουαλικές περιπτύξεις.

«Η γυναίκα νιώθει στρες και θλίψη. Όπως λέει, δεν μπορεί να φάει, δεν είναι σε θέση να δουλέψει. Δεν βγαίνει γιατί φοβάται πως θα δει τον κατηγορούμενο» ανέφερε η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δύο με τρία χρόνια, πριν εμφανιστούν σύννεφα στη σχέση τους.

«Παραδέχεται πως έπαθε εμμονή μαζί της» είπε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του 21χρονου. «Όταν η σχέση τους άρχισε να φθίνει το πήρε βαριά. Ήταν η πρώτη του σχέση. Ήταν η πρώτη φορά που του έδειχνε κάποιος ενδιαφέρον με τον ίδιο τρόπο που το έκανε κι εκείνος».

Ο Balmont ομολόγησε την ενοχή του για την κυκλοφορία βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεση του εμπλεκόμενου.

Ο 21χρονος ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να βλάψει την πρώην του αλλά ο δικαστής χαρακτήρισε «κακό» το ότι έστειλε τα βίντεο με τους δυο τους να κάνουν σεξ στη μητέρα της, και τόνισε πως το έκανε με σκοπό να αναστατώσει τόσο την πρώην σύντροφό του όσο και τη μητέρα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Balmont καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 εβδομάδων με αναστολή, 20 ημέρες εργασίας επανένταξης και 150 ώρες άμισθης εργασίας.

Του επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση επικοινωνίας με το θύμα του επί τρία χρόνια.

via

Όλη η επικαιρότητα