Ηλεία

Έτοιμα τα σχολεία στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  ξεκίνησε και στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης όλα τα σχολικά κτίρια θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές, όλων των βαθμίδων.

Τα σχολικά κτίρια και τις τέσσερεις δημοτικές ενότητες του Δήμου έχουν συντηρηθεί, έχουν γίνει μικροεπισκευές, βάψιμο, καλλωπισμός των προαύλιων χώρων υπό την επίβλεψη των αντιδημάρχων.

Για την Βουπρασία ο Τάσος Μυλωνόπουλος, για τα Λεχαινά ο Ανδρέας Μίγκος, για Κάστρο-Κυλλήνη ο κ. Δημ. Χάρδας και για την Ανδραβίδα ο Λάμπης Δημόπουλος.

“Περίπου από τις αρχές του καλοκαιριού ο δήμος Ανδραβίδας Κυλληνης προχώρησε στη συντήρηση και τον καλλωπισμό των εγκαταστάσεων των σχολικών κτιρίων, με στόχο τα σχολεία μας να είναι έτοιμα για την υποδοχή των μαθητών”, δήλωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ.

«Η 11η Σεπτεμβρίου πλησιάζει και τα σχολικά συγκροτήματα στα Λεχαινά είναι έτοιμα για να υποδεχθούν νέους και παλιούς μαθητές», δηλώνει ο κ. Ανδρέας Μίγκος. «Προχωρήσαμε στο βάψιμο, την συντήρηση και τον καλλωπισμό των κτιρίων σε ολόκληρη την Βουπρασία και εντός της εβδομάδος θα είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο κ. Τάσος Μυλωνόπουλος. Έτοιμες είναι και οι συντηρήσεις των σχολικών μονάδων σε Ανδραβίδα, Κάστρο , Κυλλήνη, που έγιναν υπό την επίβλεψη των κ.κ. Λ. Δημόπουλου και Δημ. Χάρδα. Οι αντιδήμαρχοι εύχονται σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά.

Παράλληλα στις σχολικές μονάδες έχουν φθάσει τα βιβλία που θα διανεμηθούν δωρεάν στους μαθητές, ενώ δάσκαλοι και καθηγητές βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους. Καλή σχολική χρονιά!

Όλη η επικαιρότητα