Γυναίκα

Ετοίμασε τη βαλίτσα του Πάσχα σε 5′!

Ακούστε το άρθρο

Αν είσαι μία από τις τυχερές που θα φύγει από την πόλη το Πάσχα και θα βρεθεί σε ένα απόμερο νησί ή σε ένα γραφικό χωριό, τότε πρέπει να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου έξυπνα.

Σκέψου πως πρέπει να πάρεις μαζί σου κομμάτια-κλειδιά, ώστε να είσαι στιλάτη, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις την… Άρτα και τα Γιάννενα.

Τα sos, λοιπόν, πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις είναι τα εξής:

 Μαύρο Φόρεμα

Αν θέλεις να φορέσεις κάτι απλό την Ανάσταση, τότε το little black dress είναι η κατάλληλη επιλογή. Ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε μία επίσημη εκδήλωση.

Τζιν-λευκό μπλουζάκι
Αν δεν θέλεις να κυκλοφορείς με τις πιτζάμες σου, την ώρα που οι άντρες της παρέας ετοιμάζουν το αρνί, τότε το αγαπημένο σου τζιν με ένα λευκό μπλουζάκι θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Τζιν τζάκετ
Δεν είναι πολύ ζεστό και φοριέται όταν έχει αεράκι. Αν σκοπεύεις να επισκεφτείς το Πάσχα κάποιο νησί, το τζιν τζάκετ είναι μία ενδιάμεση επιλογή που ταιριάζει με όλα.

Snickers και γόβες
Δεν χρειάζονται δέκα ζευγάρια παπούτσια. Τα snickers είναι βολικά, καθημερινά και ιδανικά για βόλτες στην ύπαιθρο, ενώ οι γόβες είναι το all time classic ζευγάρι για μία πιο επίσημη εμφάνιση.

Πιστολάκι, beauty kit, οδοντόκρεμα


Όσον αφορά την ομορφιά τα πράγματα είναι απλά και ας μην το πιστεύεις. Για τα μαλλιά σου ένα πιστολάκι είναι αρκετό. Το τσαντάκι του μακιγιάζ που παίρνεις στην δουλειά θα σου χρειαστεί, οπωσδήποτε και δεν είναι ανάγκη να πάρεις μαζί σου όλον τον εξοπλισμό. Φυσικά η οδοντόκρεμα και τα εσώρουχα είναι τα must πράγματα που παίρνουμε όλοι μας.

Ένα απλό maxi φόρεμα
Είναι το κομμάτι που ταιριάζει με κάθε ειδυλλιακό μέρος. Αν θέλεις να νιώσεις σαν πριγκίπισσα στο δάσος, πάρε μαζί σου το φλοράλ μάξι φόρεμά σου και μην διστάσεις να το συνδυάσεις με αθλητικά. Το κάνουν και οι bloggers.

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα