Ηλεία

Ετοιμασίες για το 3ο Καρναβάλι Βαρθολομιού

Ακούστε το άρθρο

Χρ. Ντόλας: «Θα είναι το γεγονός της χρονιάς»

Οι ετοιμασίες για το 3ο Καρναβάλι Βαρθολομιού βρίσκονται στο ζενίθ και όλοι μιλούν για ένα καρναβάλι που θα συζητηθεί και θα αγκαλιάσει εκαντοντάδες καρναβαλιστών.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Ντόλας δήλωσε: «Το τρίτο στη σειρά καρναβάλι που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος θα αφήσει εποχή, θα συζητηθεί πολύ. Θα υπάρχουν πολλά γκρουπ και από όμορους δήμους .όμορους Περιμένουμε πάνω από 1200 συμμετέχοντες  με 9 γκρούπ μέχρι στιγμής. Για το καρναβάλι εργάζονται πολύ και τους ευχαριστούμε γιατί συμβάλουν με τις γνώσεις τους.  Εμείς έχουμε 12 άρματα δικά μας και είναι υπέροχα. Εμείς θα αναβιώσουμε έθιμά μας όπως το γαϊτανάκι, τραμπάλα με τις φωτιές αλλά με τον δικό μας τρόπο.»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο και τους άλλους συνδιοργανωτές ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Πιστοί στο ραντεβού μας όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 3ο Καρναβάλι Βαρθολομιού! Με οδηγό τις προηγούμενες δυο διοργανώσεις όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης εργαζόμαστε με πυρετώδεις ρυθμούς έτσι ώστε την Καθαρά Δευτέρα να παρουσιάσουμε ένα άψογο και εντυπωσιακό καρναβαλικό γεγονός δικαιολογώντας αυτό που έχει ειπωθεί ότι το καρναβάλι Βαρθολομιού είναι το νο1 πολιτιστικό γεγονός του Νομού μας! Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη! Και είμαστε σίγουροι για την τελειότητα του αποτελέσματος!! Σας περιμένουμε όλους! 2 Μαρτίου 2020 Καθαρά Δευτέρα στον πεζόδρομο του Βαρθολομιού! Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας μέχρι το πρωί»

Όλη η επικαιρότητα