Ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη Μπαντούνας – Σούκουλης

Εντυπωσιακό ξεκίνηµα επιφυλάσσει το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλι και το Πρωτάθλημα Ιστορικών για το 2019. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών (40) στον εναρκτήριο αγώνα των δύο αυτών θεσμών, στο Ράλλυ Κορίνθου την Κυριακή 17 Μαρτίου, αλλά και η ποιότητα αυτών, εγγυώνται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις σε θεατές και αγωνιζόμενους..

Σε επίπεδο γενικής, μεγάλο φαβορί φαντάζουν οι Πρωταθλητές Ελλάδος Γιάννης Μπαντούνας- Κώστας Σούκουλης µε το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo VI, όµως αναμένεται να αντιμετωπίσουν σθεναρή αντίσταση από τον ¨τοπικό¨ Panagiotis Roustemis που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά µε τον Σπύρο Κολτσίδα στο δεξί κάθισμα του Mitsubishi Lancer Evo X, τους Παναγιώτη Ισµαήλο-Χρήστο Μπακλώρη µε Mitsubishi Lanver Evo IX, τον Γιάννη Μποζιονέλο επίσης µε Mitsubishi και τους Βασιλάκη-Καρανικόλα µε το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5.

Στα δικίνητα ο Πρωταθλητής της F2 El Nak Jr µε τον Ανδρέα Βίγκο και το Clio R3 θα αντιμετωπίσει πληθώρα γρήγορων συνδυασµών, ενώ στις µικρότερες κατηγορίες αξιοσηµείωτη είναι η πρώτη συµµετοχή του “BACKO” µε συνοδηγό τον Άρη Ιαβέρη και ένα Ford Fiesta R2.

Στον αγώνα πέρα από τους Μπαντούνα – Σούκουλη, θα εκπροσωπήσουν την Ηλεία ο Θεόδωρος Πανούτσος ως συνοδηγός του Θεόδωρου Τσάκαλου από την Λαμία, αλλά και το πλήρωμα της ΑΟΛΑΠ Στυλιανός Κόκκινος και  Κωνσταντίνος Φελώνης με Toyota Starlet 1300 KP 61.

Εντωμεταξύ θέαµα αναμένουμε και στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων, αλλά και έντονο συναγωνισμό από αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στις ειδικές διαδρομές, όπως Porsche 911, Ford Escort, Renault Alpine, Peugeot 504 & 205 GTI και πολλά άλλα.

Ο αγώνας της Κορίνθου αποτελείται από 3 περάσματα στην ειδική διαδρομή Χιλιομόδι µε το πρώτο αυτοκίνητο να αναχωρεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 10:00 π.µ. από το Service Park και να εκκινεί την ειδική στις 10:13
Το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στον parking του ¨Korinthian Palace¨ στο Σολομό Κορινθίας όπου θα λειτουργεί και το κέντρο του αγώνα.

Ο Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο ΙΚΤΕΟ AUTOVISION 80χιλ. Αθηνών- Κορίνθου (θέση Κυρά Βρύση) από τις 15:00 έως τις 17:00.
Περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα αλλά και όλα τα νέα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα: https://www.alak.gr/38o-rally-sprint-korinthou/

Ο αγώνας διεξάγεται από την ΑΛΑ Κορινθίας µε την έγκριση της ΟΜΑΕ, την αιγίδα του ∆ήµου Κορινθίων και την υποστήριξη των: ΙΚΤΕΟ Autovision Κορινθου, ΚΑΤΑΪ, Κorinthian Palace, Τεχνική Εταιρεία Μπακλώρης-Πιπίλος και του περιοδικού 4Τροχοί.