Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκε ζωντανός ο 19χρονος αγνοούμενος – Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Σώος βρέθηκε ο 19χρονος Ολλανδός, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει στις αρχές ο 74χρονος παππούς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος βρέθηκε στην περιοχή της Βαράσοβας στην Κάτω Βασιλική στην Αιτωλοακαρνανία και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Την εξαφάνιση του 19χρονου δήλωσε στην αστυνομία ο 74χρονος παππούς του και όπως ανέφερε στις αρχές, ο εγγονός του ξεκίνησε χθες το μεσημέρι (13-05-2018) για πεζοπορία στο όρος Βαράσοβα. Όμως, βλέποντας ότι οι ώρες περνούσαν και ο 19χρονος δεν επέστρεφε στην περιοχή της Λιμνοπούλας απ΄ όπου είχε ξεκινήσει, ειδοποίησε για την εξαφάνισή του.

Στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες, εθελοντική ομάδα διάσωσης, κάτοικοι που γνωρίζουν καλά την περιοχή, καθώς και εναέρια μέσα.

Το σημείο που επικεντρώνονται οι έρευνες

Χθες με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη πραγματοποιήθηκαν και έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και πτήσεις απο ανεμοπτεριστές που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το βουνό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την τύχη του νεαρού τουρίστα.

Πηγή: newsit.gr 

Όλη η επικαιρότητα