Έτσι σώθηκε η «γριούλα» στη Γαστούνη

Όταν το σκυλί βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Γαστούνη, πολλοί είπαν πως πρέπει να του γίνει ευθανασία γιατί κουβαλούσε μαζί του δεκάδες ασθένειες. Δύο όμως είχαν διαφορετική άποψη. Η Φάνια και η Παναγιώτα…

Τα λέει όλα η συνεργάτης του δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού, Φάνια Κανακάκη: «Χρωστάω ένα άλμπουμ σε αυτό το πλάσμα, σε αυτή την «γριούλα» που πάλεψε και τα κατάφερε! Με ψώρα στο πιο προχωρημένο στάδιο, εριλείχια, κήλη και το βάρος της ηλικίας αλλά απόλυτα συνεργάσιμη και τρυφερή ψυχούλα! Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω την κτηνίατρο κα. Παναγιώτα Τσάγκου που την χειρούργησε αφιλοκερδώς τόσο για την κήλη όσο και για να στειρωθεί αλλά και για όλη τη φροντίδα που της προσέφερε. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πηνειού που έδωσε την εντολή να καλυφθούν τα υπόλοιπα ιατρικά έξοδά της από τον δήμο αλλά και της προσέφερε φιλοξενία για να μην ξαναβγεί στο δρόμο σε αυτή την ηλικία. Γιατί και οι γριούλες έχουν δικαίωμα να ζήσουν με αξιοπρέπεια!»

«Γριούλα» είναι το όνομα του σκυλιού που σήμερα βρίσκεται πίσω από το δημαρχείο Γαστούνης στην αυλή, όπου και το φροντίζουν οι συνεργάτες του δημάρχου.