Έτσι θα λέγεται το τραγούδι της Ελλάδας στη φετινή Eurovision

Τον ερχόμενο Μάϊο θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ ο διαγωνισμός της Eurovision και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η νεαρή ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό για την ηχογράφηση του τραγουδιού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου.

Ωστόσο, η Κατερίνα Ντούσκα θέλησε προηγουμένως να αποκαλύψει τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Και αυτός είναι το «Better Love». Μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram σχετική ανάρτηση σχολιάζοντας «coming soon».

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τα εξής για την εκπρόσωπο της Ελλάδας και το τραγούδι που θα διαγωνιστεί στην Eurovision.

«Αυτή τη στιγμή το Better Love τελειοποιείται στην Αγγλία. Είναι ερωτικό τραγούδι. Θα λέγαμε ότι ανήκει στην κατηγορία των Indie Pop, είναι εναλλακτικό. Στην ενορχήστρωση θα ακούσουμε ένα όργανο που θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στη Eurovision, δεν είναι ethnic, είναι καθαρά ευρωπαϊκός ήχος. Μοιάζει πολύ με Amy Winehouse. Δεν είναι ακριβώς μπαλάντα, θα μας βοηθήσει να λικνιζόμαστε. Θα το ακούσουμε πρώτη φορά σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει στις 7 Μαρτίου, διότι τότε θα δούμε και το βιντεοκλίπ. Τέλη της εβδομάδας επιστρέφει από το Λονδίνο γιατί τέλη Φλεβάρη μπαίνει για να κάνει το βιντεοκλίπ της. Μιλάμε για πολύ διαφορετικό τραγούδι από ό,τι έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια και αυτό θα κάνει εντύπωση» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

newsbeast.gr