Αθλητισμός Ηλεία

EUROHOOPS OLYMPIA BASKETBALL CAMP: Δεκατέσσερα χρόνια συνέπειας και ποιοτικής προπόνησης

Ακούστε το άρθρο

Το Eurohoops Olympia Basketball Camp επιστρέφει για 14η χρονιά και σε συνεργασία με το Eurohoops περιμένει τους μικρούς φίλους του μπάσκετ στην Αρχαία Ολυμπία (24-30/Ιουνίου, 1-7/Ιουλίου ή, 8-14/Ιουλίου) για να τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Τα 14 χρόνια συνέπειας και παρουσίας αποτελούν το σημαντικότερο δείγμα αξιοπιστίας και ταυτόχρονα την πλέον έγκυρη πιστοποίηση της υψηλής ποιότητας των προγραμμάτων προπόνησης του αυθεντικού Eurohoops Olympia Basketball Camp (obc.gr/el).

Η συστηματική αξιοποίηση της εμπειρίας του καταξιωμένου coach Κωνσταντίνου Μελέτη και των συνεργατών του, η εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης τους και η προσαρμογή στη ραγδαία εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης κατατάσσει το Eurohoops Olympia Basketball Camp στα κορυφαία προπονητικά Camp όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με φόντο το λίκνο του παγκόσμιου αθλητισμού, την Αρχαία Ολυμπία, το Eurohoops Olympia Basketball Camp μέσα από έναν άρτια δομημένο προγραμματισμό προπονήσεων δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν την αξία της ποιοτικής δουλειάς στο γήπεδο και ταυτόχρονα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού, συναγωνισμού και γνώσης.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης (Advanced Ball Handling & Shooting Skills, Advanced Playmaker Camp, Advanced Youth Development Skills Camp, Positioning & Decision making Camp, Advanced Skills Improvement Camp και Attack and Counter Camp), η αξιολόγηση των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν οι αθλητές και τα ολιγομελή γκρουπ προπόνησης τηρούνται απαρέγκλιτα στο Eurohoops Olympia Basketball Camp και κάνουν τη διαφορά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972855533

E-mail επικοινωνίας: obc@eurohoops.net

Όλη η επικαιρότητα