Μπάσκετ

Eurohoops Olympia Basketball Camp: Μαθαίνοντας από τον Βαγγέλη Αγγέλου!

Ακούστε το άρθρο

H δεύτερη περίοδος του Eurohoops Olympia Basketball Camp ξεκίνησε με εκπλήξεις για τους κάμπερς στην Αρχαία Ολυμπία που είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από έναν εκ των κορυφαίων ελλήνων προπονητών της πορτοκαλί θεάς, του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο καταξιωμένος τεχνικός με τις πλούσιες εμπειρίες από την Euroleague, το Euro Cup και την ελληνική Α1 , έδωσε τα διαπιστευτήρια της κατάρτισής του αλλά και της ευρείας γνώσης του πάνω στην προπονητική αφήνοντας τους μικρούς αθλητές αλλά και την προπονητική ομάδα πραγματικά ενθουσιασμένους!

Μίλησε για το πνεύμα της ομαδικότητας και την δυναμική που μπορεί να δημιουργήσει σε μια ομάδα, ανέλυσε γιατί είναι πολύτιμος ο 7ος και ο 8ος παίκτης και εξήγησε στους μικρούς αθλητές ποσό σημαντικό είναι να μπορείς να παίζεις άμυνα και να επιδεικνύεις ζήλο στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα! Δούλεψε με τους μικρούς αθλητές σε κομμάτια ατομικής άμυνας καθώς και σε βασικά κομμάτια αποστάσεων στην επίθεση.

Πριν τον Αγγέλου, οι συμμετέχοντες στο Advanced Playmaker Camp του ΕΟΒC είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους κορυφαίους αθλητές αλλά και προπονητές του ελληνικού μπάσκετ , ο οποίος άφησε την σφραγίδα του σαν προπονητής σε μια χρυσή εποχή της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, τον Κώστα Μπογατσιώτη.

Όλη η επικαιρότητα