Μουσική

Eurovision 2019: Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Έλενα Τσαγκρινού;

Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision και τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι μία εκ των υποψηφίων για το “χρίσμα”!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, η Panik Records, καλλιτέχνες της οποίας “μονοπωλούν” το διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, όπως η Ελένη Φουρέιρα που κατέκτησε πέρσι τη δεύτερη θέση με την Κύπρο, φαίνεται πως προκρίνει τη συμμετοχή της. Μάλιστα, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της χώρας να απέχει φέτος από τη διαδικασία, έχουν γίνει επαφές με την ΕΡΤ.

Η Έλενα Τσαγκρινού, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Παράδεισος” το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και εμφανίζεται στο “Fantasia” στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, είναι ένα “φρέσκο” και ταλαντούχο πρόσωπο με δυναμική σκηνική παρουσία, συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο εκπρόσωπος μιας χώρας στην Eurovision.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα