Ελλάδα

Eurovision 2020: Σε ποια θέση φέρνουν τα στοιχήματα την ελληνική συμμετοχή

Ακούστε το άρθρο

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι Supergirl ετοιμάζεται για την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2020 τον προσεχή Μάιο.

Η ελληνική αποστολή παρουσίασε την Κυριακή το τραγούδι, που έχει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, καθώς και το επίσημο βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής που θα βρεθεί φέτος στο Ρότερνταμ στης Ολλανδίας.

Πώς, όμως, επηρέασαν τα στοιχήματα για την Eurovision 2020, η παρουσίαση του βίντεο κλιπ, αλλά και το ίδιο το τραγούδι που ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη; Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στη 15η θέση μεταξύ των 41 χωρών που θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Τα στοιχήματα θέλουν στις πρώτες θέσεις, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, την Ισλανδία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία, ενώ από κοντά ακολουθεί και η συμμετοχή της Ιταλίας.

Οι πρώτες ενδείξεις των στοιχημάτων για το νικητή της Eurovision 2020 μπορεί να αλλάξουν, όμως, καθώς στις πρώτες θέσεις βρίσκονται χώρες που δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει επίσημα τους εκπροσώπους και τα τραγούδια τους στον διαγωνισμό.

Είναι επίσης γνωστό – με χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο της Ελένης Φουρέιρα – ότι η σκηνική παρουσία, αλλά και ο τρόπος που θα κινηθεί μια συμμετοχή τις ημέρες του διαγωνισμού μπορεί να την πλασάρει σε καλύτερη θέση.

via

Όλη η επικαιρότητα