Γυναίκα

Έβγαλες σπυράκι; Με αυτό το απίστευτο κόλπο θα το ξεφορτωθείς σε χρόνο μηδέν

Ακούστε το άρθρο

Τα σπυράκια έχουν ένα μοναδικό ταλέντο. Βγαίνουν πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Ωστόσο οι ειδικοί σου διαμηνύουν το εξής: Yπάρχουν πράγματα που κάνεις στην καθημερινότητα σου και τα οποία αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να αποκτήσεις ανεπιθύμητους ερεθισμούς ή ακόμα και ακμή.

Κι όσο απίστευτο κι αν σου ακούγεται ένα από αυτά είναι και ο τρόπος με τον όποιο κοιμάσαι. Σου αρέσει, λοιπόν, ο ύπνος μπρούμυτα, αγκαλιά με το μαξιλάρι σου; Ώρα να αλλάξεις συνήθειες.

Γιατί η τριβή με το μαξιλάρι αλλά και τα σεντόνια σου ευνοεί τρομερά τον ερεθισμό της επιδερμίδας σου, καθώς αυτός είναι ένας πολύ σίγουρος και ασφαλής τρόπος για την μετάδοση βακτηριδίων στο δέρμα σου.

Η ενδεδειγμένη στάση του ύπνου άρα είναι ανάσκελα κάτι που πρέπει να εφαρμόσεις και από τη στιγμή που θα εμφανίσεις κάποιο σπυράκι αφού έτσι θα το βοηθήσεις να εξαφανιστεί πολύ πιο εύκολα.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα πριν πέσεις για ύπνο καθάρισε καλά το πρόσωπο σου πριν κοιμηθείς και άπλωσε λίγη τονωτική λοσιόν στο επίμαχο σημείο.

Εννοείται ότι πρέπει να προσπαθήσεις να υιοθετήσεις αυτή την ιεροτελεστία ομορφιάς κάθε βράδυ και να μην αναβάλλεις τον καθαρισμό για το πρωί. Ναι, ακόμα κι αν νυστάζεις πάρα πολύ.

 Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα