Βιβλίο Ηλεία Πολιτισμός

Ευγενία Χριστοπούλου: “Η Μελωδία της Καρδιάς”

Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της ποιητική συλλογή αναμένεται να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της σημαντικής εκδήλωσης για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 11ης Μαΐου στην πλατεία Κύπρου στον Πύργο, η άμισθη σύμβουλος του δημάρχου και στρατιωτικός της ΣΕΤΤΗΛ Ευγενία Χριστοπούλου. Η εκδήλωση για τη «ΦΛΟΓΑ» τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Η ποιητική της συλλογή με τίτλο «Η Μελωδία της Καρδιάς», περιέχει 36 ποιήματα ταξινομημένα σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη είναι στα Κοινωνικά και η δεύτερη στην Καρδιά και την Ψυχή. Πρόκειται για το ξεκίνημα ενός όμορφου ποιητικού ταξιδιού, του οποίου την έκδοση ανέλαβε η «Οστριά».  Ύστερα από πρόσκληση των διοργανωτών και ιδιοκτητών του «Parea Cafe» θα γίνει η πρώτη παρουσίαση και διάθεση της ποιητικής συλλογής, με τα έσοδα από τις πωλήσεις αντιτύπων να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ» και στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι θα απαγγελθεί ποίημα, το οποίο η δημιουργός έχει γράψει για αγαπημένο της συγγενικό πρόσωπο που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας που το ανάγκασε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Την απαγγελία του ποιήματος έχει αναλάβει η στενή φίλη της κ. Χριστοπούλου, καθηγήτρια αγγλικών και ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη.

Όλη η επικαιρότητα