Ελλάδα

Εξαφάνιση – θρίλερ γιατρού από το Λαϊκό μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου φαρμάκων

Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μίας γιατρού από το Λαϊκό Νοσοκομείο και του αθλητικογράφου συζύγου της, μόλις αποκαλύφθηκε μέσα από συντονισμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. το σκάνδαλο των φαρμάκων σε βάρος καρκινοπαθών.

Με το που ανακοινώθηκαν οι πρώτες 14 συλλήψεις η γιατρός που ήταν επίκουρος και βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, δεν ξαναπάτησε το πόδι της στην εργασία της και εξαφανίστηκε μαζί με τον αθλητικογράφο σύζυγό της.

Για την ίδια έχει προκύψει πως έχοντας πρόσβαση στους κωδικούς των συγκεκριμένων φαρμάκων έκοβε μεγάλο αριθμό συνταγών και κάποιες από αυτές τράβηξαν το βλέμμα των υπευθύνων του νοσοκομείου που διενεργούν και εκείνοι την δική τους παράλληλη έρευνα στο Νοσοκομείο, ύστερα από την αποκάλυψη ότι δύο νοσηλεύτριες έκλεβαν φάρμακα ή αφαιρούσαν μισοτελειωμένους τους ορούς από τους καρκινοπαθείς και συγκέντρωναν τις ποσότητες για να τις στείλουν στην φαρμακαποθήκη του κυκλώματος που τις επανασυσκεύαζε και τις έστελνε στην εταιρεία του Αιγύπτιου «εγκέφαλου» στην Γερμανία.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου μάταια προσπαθούσαν να βρουν στα τηλέφωνα την γιατρό που δεν εμφανιζόταν στην εργασία της, τις τελευταίες ημέρες και έτσι συγγενείς του ζευγαριού δήλωσαν επισήμως την εξαφάνισή τους στις Αρχές πριν 4 ημέρες.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια της Ανακρίτριας και θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως αυτή η εξαφάνιση μόνο τυχαία δεν είναι και αναμένεται έτσι να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος της γιατρού.

Η έρευνα για την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο συνεχίζεται και δεν αποκλείεται στη συνέχεια να αποκαλυφθεί ανάλογα σκοτεινός ρόλος και άλλων γιατρών.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα