Ηλεία

Έξι δικηγόρους για πρακτική αναζητά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Δύο νέες προσλήψεις σε Αχαΐα και Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και τις 18 Αυγούστου θα μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι υποψήφιοι δικηγόροι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με την πρόσκληση που εκδόθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Συγκεκριμένα, αφορά για έξι θέσεις δικηγόρων, διάρκειας έξι μηνών, με δυνατότητα παράτασης για άλλους έξι μήνες, με τη συμφωνία και των δύο μερών και απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι τέσσερις (4) εξ αυτών θα ασκηθούν στην Νομική Υπηρεσία της Π.Δ.Ε (έδρα) στην Πάτρα και οι άλλοι δύο (2) στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάρκεια της άσκησης, το ωράριο, τη μηνιαία αποζημίωση, αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/prokirukseis/item/8215-prosklisi-gia-tin-askisi-ypopsifion-dikigoron.html

Δύο νέες προσλήψεις σε Αχαΐα και Ηλεία

Εξάλλου, στην έγκριση πρόσληψης δύο δικηγόρων προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο με πρόσφατη απόφασή του ενέκρινε την πρόσληψη με πάγια αντιμισθία και σχέση έμμισθης εντολής, ενός δικηγόρου στη Νομική Υπηρεσία της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ενός στην Π.Ε. Ηλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων.

 

Όλη η επικαιρότητα