Τεχνολογία

Έξι τρόποι να φτιάξει το iPhone σου στο σπίτι (VIDEO)

oxi-sou-xalase-to-iphone-eksi-tropoi-na-to-ftiakseis-sto-spiti_1458470937.col-12.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνήθως, όταν κάτι πάει στραβά με το iPhone μας, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να το μεταφέρουμε στο κοντινότερο, εξειδικευμένο κατάστημα για επιδιόρθωση.

Όμως, η επισκευή μπορεί να είναι αρκετά ακριβή, ενώ μικροπροβλήματα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και στο σπίτι με αντικείμενα που ήδη διαθέτουμε.

Χρήστες της Apple, λοιπόν, που έχουν δοκιμάσει τα παρακάτω τρικ και τους βγήκαν σε καλό, μάς τα συστήνουν:

1) Αν το κεντρικό πλήκτρο του κινητού σας «κολλάει» ή δεν λειτουργεί σωστά, χρησιμοποιοήστε μια μπατονέτα με λίγο οινόπνευμα για να τo καθαρίσετε.

2) Αν το κινητό σας καθυστερεί να φορτίσει, το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ότι έχει συγκεντρωθεί χνούδι στις γωνίες και τα πλάγια της εσοχής για τη φόρτιση. Μπορείτε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ λεπτό αντικείμενο, όπως μια οδοντογλυφίδα, για να το βγάλετε.

3) Αν τα ακουστικά του κινητού σας μεταδίδουν τον ήχο σε πολύ χαμηλή ένταση, χρησιμοποιείστε τη γόμα από το πίσω μέρος ενός μολυβιού για να τα καθαρίσετε. Ή, αλλιώς, κάντε το ίδιο με ένα απαλό βουρτσάκι.

4) Το καλώδιο των ακουστικών σας είναι έτοιμο να κοπεί; Η πρόληψη είναι καλύτερη από την αντιμετώπιση. Το ελατήριο από ένα παλιό στυλό, αν το τυλίξετε γύρω του, θα το προστατέψει πολύ.

5) Αν θέλετε το κινητό σας σε όρθια θέση, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε καθόλου χρήματα. Ένας μεγάλος συνδετήρας ή δύο θα σας λύσουν το πρόβλημα.

6) Έπεσε το κινητό σας στο νιπτήρα και έχει βραχεί; Φυλάξτε τις μικρές σακουλίτσες που παίρνετε μαζί με τα νέα σας παπούτσια και στεγνώστε το με αυτές.

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα