NightLife Αποδράσεις Ηλεία

EXODOS: Επιλογές διασκέδασης στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Της Μαριάννας Μητροπούλου
mariannamitropoulou93@gmail.com

Lucky Strike Party: The Special Edition, στο Mercado!

Το MercadoBar σε συνεργασία με το MPDA_Team® σας παρουσιάζουν το πάρτι που έγινε θεσμός, και κλείνει τον κύκλο του για αυτή τη σεζόν… απόψε! LuckyStrike, SpecialEdition, κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξύσεις το τυχερό σου κουπ

όνι και θα κερδίσεις το δώρο σου, το ποτό σου, το σέικέρ ή ακόμα και το μπουκάλι σου, στη στιγμή! SpecialGuest ο JayBot – Το ρομπότ που εντυπωσίασε κριτές και κόσμο στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ! Πίσω από τα decksoDjNikosPanagoulias!

MERCADO

MyFriends!

Ένας νέος κατάλογος, γεμάτος νέες γεύσεις και φρέσκα αρώματα, έκανε την εμφάνιση του στο νο1 στέκι για ποιοτικό κοκτέιλ, στο MyFriendsCafé &CocktailBar, στην Γαστούνη. Ο mustπροορισμός για τους λάτρεις των ευφάνταστων ροφημάτων, για ακόμη μια Παρασκευή μας προσκαλεί και μας προκαλεί να δοκιμάσουμε τις γευστικές εκπλήξεις του νέου καταλόγου, πάντα με την ειδική τιμή ημέρας (5 ευρώ). Keep Calm & Drink Cocktails…

MYFRIENDS

CocktailNight στο Factory!

Σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα και αρώματα… μας προσκαλεί απόψε το νέο στέκι της Γαστούνης, το FactoryEspressoBar! Μοναδικά κοκτέιλ, φτιαγμένα με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά, σερβίρονται υπό τους ήχους των μοναδικών μουσικών επιλογών του DjVasilisNaoumis! Όλα τα κοκτέιλ σερβίρονται στην ειδική τιμή των 5 ευρώ!

FACTORY

Rock & Roll Night στοΡετρό!

Στο Καφέ Ρετρό, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας, καμιά βραδιά δεν είναι ίδια. Γιατί αυτό το μαγαζί παρά την βαριά ιστορία που κουβαλά, βρίσκει πάντα τρόπους να ανανεώνει τη διάθεση μας με ξεχωριστές θεματικές. Έτσι, οι Παρασκευές έχουν το δικό τους χρώμα και τη δική τους μουσική… και είναι Rock& Roll. Μουσικές και τραγούδια που αγαπήσαμε μας περιμένουν κάθε Παρασκευή, στο αγαπημένο στέκι της Αμαλιάδας.

RETRO

SinatraCafé Bar: Βόλτα στην… ποιότητα!

Για καφέ, σνακ ή γλυκό, κοκτέιλ, straight ποτό ή κρασί. Το Sinatra, είναι αυτό που έψαχνες και επιτέλους το βρήκες. Στην μαγευτική Αρχαία Ολυμπία, ξεχωρίζει για την μοναδική του διακόσμηση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργούν τόσο οι φινετσάτες design λεπτομέρειες που «κρύβονται» σε κάθε γωνιά, όσο και οι άνθρωποι που εργάζονται για τη δική μας, καλύτερη εξυπηρέτηση. Το Sinatra ενδείκνυται για τους λάτρεις του καλού καφέ, για αυτούς που αγαπούν την καλή μουσική και ξέρουν να περνάνε καλά. Δ. Ζούνη, Αρχαία Ολυμπία.

SINATRA

4tFORTY: Cocktail; Ποτό; Καφές; Όλα εδώ!

Cocktail; Ποτό; Καφές; Το 4tFORTYEspresseria&CocktailBar, είναι η απάντηση σε όλα. Υψηλή αισθητική και φινέτσα, σε μια διακόσμηση που σε «ταξιδεύει» σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Ποιότητα και ποικιλία που σε κάνει να «ερωτεύεσαι» από την πρώτη ματιά στην κάβα, που σε κάνει να μαγεύεσαι από τα αρώματα του καφέ και των αφεψημάτων που σερβίρονται μπροστά σου. Ο πλούσιος κατάλογος του 4t, σε προκαλεί να δοκιμάσεις όλες τις επιλογές που σου παρουσιάζονται, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών κοκτέιλ που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο σου. Στον πεζόδρομοΑμαλιάδας.

FORTY

R.Q.D. Bar&Restaurant: Ο παράδεισος των γεύσεων!

Hλιοβασίλεμα στα χρώματα του πάθους. Κρυστάλλινα γαλάζια νερά, παγωμένα coctails στο R.Q.D. Bar και gourmet απολαύσεις στο R.Q.D. Restaurant. Ένας ήσυχος και φιλικός χώρος, δίπλα στο κύμα, θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Απολαμβάνετε το cafe σας ή δοκιμάζετε δροσερά Cocktail και χαλαρώνετε με chillout ακούσματα. Design λεπτομέρειες, γεύσεις μοναδικές με θέα στο απέραντο γαλάζιο το R.Q.D. Restaurant είναι ένας πολύ καλός λόγος για να κάνετε μερικά χιλιόμετρα.

R.Q.D.

Το Καφενείο: Εκεί που η παράδοση συναντά την ποιότητα!

Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο, όταν η ποιότητα παραμένει υψηλή, όταν είσαι γνώστης της σωστής επιλογής τότε πας στο… Καφενείο! Στην γωνία της πλατείας Αγίου Αθανασίου, στην Αμαλιάδα το Καφενείο, έχει γίνει εδώ και καιρό στέκι, για καφέ, πότο αλλά και φαγητό. Το ζεστό του περιβάλλον και η φιλική ατμόσφαιρα είναι τα μεγάλα του ατού, μετά βέβαια από τα εκλεκτά εδέσματα τα οποία προσφέρει, και τα ζεστά ή δροσερά, αλλά πάντα ποιοτικά ποτά του. Ακόμη, ιδιαίτερα αγαπητές είναι οι μουσικές βραδιές που διοργανώνει, με κιθάρες και μπουζούκια, όπου όλο το μαγαζί γίνεται μια παρέα και τραγουδά.

KAFENEIO

Όλη η επικαιρότητα