Lifestyle

Η εξομολόγηση Κορινθίου για τις ανήθικες προτάσεις, το bulling και το σεξαπίλ που τις έκλεισε πόρτες

Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Κορινθίου, σε μία συνέντευξη απόλυτα εξομολογητική διάθεση, μιλά για την απόφασή της να χορέψει στο Dancing with the Starsτον χαρακτηρισμό “σέξι” που την ακολουθεί από την αρχή της καριέρας της, τα σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται πλέον τη δημοσιότητα. Η αγαπημένη ηθοποιός αφήνει για λίγο τα παπούτσια του χορού και μιλά στο Tv Έθνος και την Έρρικα Ρούσου.

“Όσο φαντασμαγορικό βγαίνει προς τα έξω, τόσο επίπονο είναι προς τα μέσα(γέλια). To Dancing για μένα είναι ένας πολύ καλός λόγος να ασχοληθώ με τον χορό, που μου αρέσει πολύ και ποτέ δεν βρίσκω καιρό να ασχοληθώ στον ελεύθερο χρόνο μου. Ταυτόχρονα, επειδή είμαι ηθοποιός και μου αρέσουν οι πρόβες, όλο αυτό το εξαντλητικό καθημερινό που βιώνουμε για να βγούμε κάθε Παρασκευή, το μπορώ, το αντέχω”, λέει για την εμπειρία της στο Dancing.

Πώς αντιμετώπισε τις κριτικές που δέχτηκε για την προκλητική εμφάνιση στο “Γοργόνες και μάγκες”; “Όπως αντιμεπίζω και τα όσα ακούω όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί ακούω πολλά. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο bullying που έχει υποστεί άνθρωπος στη showbiz το έχω φάει εγώ.”

Το ότι θεωρείται σέξι, πέρα από το ότι ανοίγει πόρτες, τις έχει κλείσει κιόλας; “Όσες πόρτες μου άνοιξε η ταμπέλα του “σέξι”, άλλες τόσες μου έκλεισε. Εμένα η δουλειά μου είναι το θέατρο και το θέατρο δεν θέλει εικόνα.”

Τέλος, μίλησε και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί στο παρελθόν. Πώς τις αντιμετώπισε; “Ε καλά τώρα, εμένα με σώζουν η μαγκιά μου και η “τσαουσιά” μου. Θα μπορούσα όμως να παρασυρθώ γιατί ήμουν πολύ μικρή.”

Τυχερή; “Ναι τυχερή, γιατί πέραν του ότι το είχα ήδη αντιμετωπίσει στην Αμερική, όταν πήγα εκεί στα 18,5 χρόνια μου, αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων να σκληραγωγηθώ σε πολλούς τομείς. Και σε αυτόν φυσικά. Ερχόμενη λοιπόν εδώ, δεν υπολόγισα τίποτα. Ό,τι και να μου έλεγε ο καθένας, εγώ πάντα κοιτούσα το δρόμο μου. Όμως για ένα κοριτσάκι που μπαίνει σε αυτόν το χώρο, χωρίς να γνωρίζει τα όρια του πράγματος, είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος να το ‘φανφαρέψει’”.

Πηγή:  tlife.gr 

Όλη η επικαιρότητα